Frallan och kärleken

Bok av Sara Ohlsson

Frallan har en mamma som gillar ordning och en mormor som avskyr att städa. Och så har hon en bästis som heter Ester.

Ester och Frallan går i skolan, så de har ganska mycket att göra. En dag får de till exempel göra konst, det är ungefär som pyssel. Ester hittar en tygbit som hon ritar ett hjärta på, och i hjärtat skriver hon Frallan. Och så säger hon att Frallan får vara kär i henne, om hon vill. Men Frallan vet inte om hon vill. Och mamma säger att kär är som att vara sjuk, och i så fall vill Frallan verkligen inte bli det!

Frallan och kärleken är den tredje boken om Frallan, skriven av Sara Ohlsson och illustrerad av Lisen Adbåge. 2018 kom de två första, Frallan är bäst och Frallan räddar världen.

Mindre

Frallan har en mamma som gillar ordning och en mormor som avskyr att städa. Och så har hon en bästis som heter Ester. Ester och Frallan går i skolan, så de har ganska mycket att göra. En... Mer

2 utgåvor
Välj utgåva
Frallan och kärlekenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178130108
Frallan och kärlekenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178131594
Alltså vad jag gillar Frallan!! Denna bok är minst lika bra som de andra Frallan-böckerna. Jag gillar att det är en lättläst bok och att den är så rolig. Denna har lite mer allvar i sig. Att vara kär är inte så lätt. Vi får följa med Frallan i hennes kärleksproblem vilket jag gillar. Jag tror att när man är i den tänkta åldersgruppen till denna bok är det mycket tankar och känslor. Speciellt om kärlek och vänskap.
Dessutom är illustrationerna fina och det vävs samman med texten. Jag kan bara hylla denna bok! Den är på samma plats som den första Frallan-boken, som jag älskade!