Flickvänskontraktet

Anna Keiler

När Frida dyker upp på bröllopet i Stockholms skärgård är hon trött på livet. Hon har nyligen blivit singel och är också arbetslös något som börjar kännas rejält i kassan. På bröllopet träffar hon Micke som ska komma att ge henne ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till och som ändrar hennes förutsättningar.

3 utgåvor
Välj utgåva
FlickvänskontraktetSvenska - Pocket
ISBN: 9789178616213
FlickvänskontraktetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178612093
FlickvänskontraktetSvenska - E-bok
ISBN: 9789178615261
En riktigt härlig feel good där vi får följa Frida och Micke som möts under ovanliga omständigheter. Han känner att han måste få med sig en flickvän när hans pappa fyller 60 år och anlitar Frida som är mellan två jobb.
Som tur är så finns det en del två.
En härlig berättelse om Frida och Micke. Innehåller det mesta man kan vänta sig (och hoppas på) i denna genre. Hade hoppats på lite mer skämskudde och lite mer beskrivningar av fjärilarna i magen och spänningen som råder. Men tyckte mycket om denna bok och kommer absolut att läsa del 2, Bröllopsavtalet. Hade älskat om Flickvänskontraktet även skulle komma på film. Nu när jag har läst den här boken ställer jag mig frågan varför jag inte läst feelgood på länge?! Tack till denna bok som åter introducerade mig, och gjorde mig nyfiken på feelgood igen.
En riktigt underhållande och mysig bok som jag läste ut snabbt. Boken har en dynamisk och rolig handling, som jag tycker hade passat bra som film. Karaktärerna är unika, genuina och helt underbara. Flickvänskontraktet är en bra feelgood till sommarläsningen.