Illvilja

Bok av Sofia Sigfridsson
Det här är en historia om välfärdssamhälle och högerextremism. Om makt och radikalisering. Det är också en historia om hur våld, orättvisor och en kärlekslös barndom kan påverka en människas liv. Claudia Oscarson är en grävande journalist på toppen av sin karriär. Efter en misslyckad affär och konflikter på jobbet rasar hennes tillvaro. När Claudia på egen hand följer upp ett tips om ökande sjukdomsfall på en förskola i Dalarna, leder spåren till en internationell konspiration inom matindustrin. Hon inser snart att hon har att göra med mäktiga krafter.
3 utgåvor
Välj utgåva
IllviljaSvenska - Pocket
ISBN: 9789178850525
IllviljaSvenska - E-bok
ISBN: 9789178850723
IllviljaSvenska - Okänt
ISBN: 9788726483161
Betyg 3+
Den här boken handlar om Claudia som är journalist och precis vunnit pris för sitt arbete och är på toppen av sin karriär. Men efter en misslyckad affär och konflikter på arbetsplatsen väljer hon att säga upp sig och börja arbeta som frilansande journalist. Efter tips börjar Claudia intressera sig för om det finns något samband mellan de ökande sjukdomsfallen på en förskola i Dalarna och kosten som köps in.

Den här boken överraskade mig positivt - den är välskriven och startar riktigt bra och jag dras direkt med i storyn. Stundtals är den väldigt spännande och jag kan inte sluta läsa boken. Jag tycker att boken har ett spännande och fängslande ämne kring en konspirerande matindustri. Det är en skrämmande och otäck bok om man tänker på hur lite vi människor vet om hur matindustrin internationellt/nationellt fungerar och vilket vapen det skulle kunna vara. En bra och spännande bok där matindustri och högerextremism blandas.