Sjusiffrigt

Bok av Anna Karolina
EN SEN KVÄLL kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är noggrant planerade, stenhårda och effektiva. Ingenting kan gå fel. Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient. Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten. I SJUSIFFRIGT ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en hårdkokt polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som flyr från sitt förflutna och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning. Hårdkokt raffel av ganska så skruvat slag. Anna Karolina, som tidigare arbetat som polis i femton år, har full koll på polisarbete och vet hur man spinner en spännande intrig. Månadsmagasinet Femina En skicklig berättare ett bra driv dessutom en deckare som innehåller ganska mycket kärlek och romans. Crime Garden Både lättläst och spännande med ett bra tempo. Boklysten En fördömt bra spänningsroman trots hisnande vändningar känns historien trovärdig. Breakfast Book Club Sthlm En spänningsroman med ett jäkla driv. Bokboxen Boken bjuder på många vändningar högt tempo och överraskningar. Johannas deckarhörna
Ovanligt upplägg gjorde att jag snabbt fastnade i boken. Tänkte flera gånger att upplösningen skulle bli för enkel och alltför lätt att räkna ut men boken innehåller flera tvistar som gör att jag inte tappar intresset och avslutet blir oväntat. En bok i min smak!
Sjusiffrigt!
En fartfylld bok där tre kvinnor kidnappar en ung miljardär, det perfekta brottet för att få ihop pengar snabbt. Ett brott för att lösa pengaproblem men där deras förflutna kommer allt närmre. Kvällen planerad in i minsta detalj, dom är stenhårda och väl förberedda. Deras vänskap ställs på prov, vart går gränsen för hur långt man är beredd att gå för sina vänner?
Malmö polisen driver utredningen, kommer kvinnorna att avslöjas? Och kan du lita på den vackra läkaren i vit rock?
Spännande och kul med tre starka kvinnor i fokus. Spännande redan från start med lite lagom paus i spänningen mellan varven, men ersätts då av intressant relationsdramatik istället - så det blir aldrig tråkigt! Tyckte först att de kom lite för nära upplösningen redan i mitten av boken, men tji fick jag! Detta gjorde att spänningen fortsatte i takt med att nya förvecklingar tog form. Hade varit spännande att se denna som film/serie då jag ser handlingen mycket framför mig när jag läser, visuellt språk vilket jag uppskattar!