Mitt Zulunamn är Ingelosi

Bok av Annica Westman
Insikten drabbar henne som ett knytnävsslag i magen. Förtvivlad inser hon att hon inte kan blunda längre. Hon måste våga ta steget att lämna, trots att hon kommer att splittra familjen. Känslan av svek, skuld och skam är monumental.   Så börjar resan med att hitta tillbaka till sig själv och forma ett nytt liv. Aldrig i sin vildaste fantasi hade hon kunnat ana vad som väntade - magiskt stark kärlek, bottenlös sorg och livsavgörande vändpunkter.   Resan till Sydafrika förändrar hennes liv för alltid och en ny fantastisk värld öppnar sig.   "Mitt zulunamn är Ingelosi" är en självbiografisk roman om tillit, mod och om att hitta hem i hjärtat. För varje såld bok går 20 kronor till Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden.   Annica Westman är född och uppvuxen i hjärtat av Dalsland. Efter 25 år som förskollärare och specialpedagog, driver hon idag I CAN By Annica, där hon hjälper människor att utvecklas och våga tro på sin egen förmåga. 2018 startade hon Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden för att hjälpa sexuellt utnyttjade barn i Sydafrika.
2 utgåvor
Välj utgåva
Mitt zulunamn är IngelosiSvenska - Inbunden
ISBN: 9789198598100
Mitt zulunamn är IngelosiSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789198640137
”Mitt zulunamn är Ingelosi” är en självbiografisk roman om tillit, mod och att hitta hem i hjärtat.

Efter sin skilsmässa bestämmer sig Annica för att åka till Sydafrika som volontär och arbeta för organisationen Bobbie Bear. Det är en organisation som hjälper barn som blivit sexuellt utnyttjade. Och det är en resa som förändrar henne för alltid.

Vilken öppen och ärlig bok! Det är intressant att läsa om hennes arbete som volontär, resan för att komma dit och vägen hem till Sverige igen.

Det gör ont att läsa om olika människoöden som Annica möter, var och en med sin egen historia. Boken är lättläst och väcker en del tankar hos mig. Speciellt kapitlet om när Annica förlorar sin mamma.

En väldigt bra bok med mycket intressanta och kloka tankar. En spännande livsresa och hur hon utvecklas som person. Väl värd att läsa!

För varje såld bok går 20 kr till Bobbie Bear Sweden.
En fantastisk berättelse med kloka och intressanta tankar om en spännande livsresa och personlig utveckling.
Den berör på många plan och på många och flera olika sätt.

Du Annica skriver så levande både från din tid i Afrika men även när du beskriver dina olika vändor i den privata sfären i Sverige.
Dina nyskrivna rader till Psalmen Blott en dag som du tillägnar din mamma i boken är så
vacker, är det någon som sjungit in den ännu?
"Min viktigaste lärdom handlar om tillit.Till att livet vill mig väl, till andra människor och inte minst tillit till mig själv." . https://bokprataren.blogspot.com/2020/05/mitt-zulunamn-ar-ingelosi.html
En fantastisk berättelse med kloka och intressanta tankar om en spännande livsresa och personlig utveckling.
Den berör på många plan och på många och flera olika sätt.
Du Annica skriver så levande både från din tid i Afrika men även när du beskriver dina olika vändor i den privata sfären i Sverige.
Din dikt till din mamma blev för mycket för mig just då när jag läste. Jag precis fått beskedet att min mamma som bor på ett äldreboende blivit smittad av covid19.
Den är så vacker, är det någon som sjungit in den ännu?
"Min viktigaste lärdom handlar om tillit.Till att livet vill mig väl, till andra människor och inte minst tillit till mig själv." .199