En trygg hamn

Inner harbor
Nora Roberts

Phillip Quinn har satsat allt på karriären och lämnat uppväxten på gatan bakom sig för gott. Men en blick på yngsta adoptivbrodern Seth räcker för att han ska bli påmind om den pojke han en gång var. När forskaren Sybill Griffin dyker upp i staden blir Phillip omedelbart fascinerad. Men Sybill bär på en hemlighet som hotar det liv som bröderna Quinn har byggt upp för sig själva - och för Seth.

Mindre

Phillip Quinn har satsat allt på karriären och lämnat uppväxten på gatan bakom sig för gott. Men en blick på yngsta adoptivbrodern Seth räcker för att han ska bli påmind om den pojke... Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
En trygg hamnSvenska - Inbunden
ISBN: 9789100173845
En trygg hamnSvenska - E-bok
ISBN: 9789100173852
En trygg hamnSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789100184247
Nora Roberts levererar alltid . Man blir aldrig besviken, detta är bok nr 3 av 4 och denna bok riktar in sig på Philip Quinn. Det är en spännande bok bräddfylld med kärlek.
Så fort man får nöjet att öppna en ny bok av Nora Roberts så vet man vad man har att vänta sig.. de är alltid fyllda till bredden av kärlek, målande beskrivningar och en text som bara flyter på. Man vet redan efter första kapitlet vem som blir kär i vem och vilka huvudkaraktären är och man vet att de kommer få sitt HEA(happily-ever-after), hon följer romance-mallen med perfektion! Att hon ändå lyckas trollbinda en inför berättelsens kommande perepetin och höjdpunkter är en skicklighet i sig. Att man som läsare vet vad som ska hända men fortfarande njuter av uppbyggnaden och händelsen så pass mycket att man håller andan är en beundransvärd effekt hon lyckas skapa.
Jag säger det igen: romance-mallen har hon stenkoll på!
Roberts gör mig sällan besviken, definitivt inte denna serie och jag längtar redan efter den sista delen.