Havets drottning

Bok av Jöns Hellsing
Det ska byggas en militär hamn för kärnvapenubåtar i en avskild vik på en skotsk ö. Lord Winsley har erbjudits att samarbeta med försvarsministeriet gällande bygget av hamnen och han kan inte tacka nej då det handlar om en stor summa pengar. Till en början gläds alla på ön åt att det kommer att skapas arbetstillfällen men när det läcker ut vad planerna egentligen innebär så känner många stor oro.
4 utgåvor
Välj utgåva
Havets drottningSvenska - Inbunden
ISBN: 9789150947090
Havets drottningSvenska - Pocket
ISBN: 9789150961775
Havets drottningSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176339374
Havets drottningSvenska - E-bok
ISBN: 9789150728859
Tredje delen i trilogin som utspelar sig i Skottland och man får äntligen följa karaktärerna i den lilla byn i den ofrivilligt gemensamma kampen mot jättarna i London som nu hotar att förstöra deras miljö. Älskar Hellsings böcker- tidsdokumentet, karaktärerna och platsen som nog finns på riktigt!
Havets drottning handlar om Heather MacDonald som kämpar för naturen, för öbor öbor och för sin egen överlevnad, och för sitt uppehälle. Å andra sidan står då Lord Winsley som äger ön, men som fått ett erbjudande som ger honom den ekonomiska möjligheten att bli granne med högt uppsatta personer. Heather MacDonald har vänner som hjälper henne i sin kamp men räknar inte med att hon måste ta hjälp av någon hon svurit på att aldrig möta.. Jöns Hellsing knyter an "Havets drottning " till de två första böckerna "Händig man sökes" och "Halvvägs till himlen" på ett bra sätt. ", men det ger en bättre förförståelse om man läst de två första böckerna i serien. En god stunds underhållning!