Skendåd

Bok av Christina Larsson
Ett stort antal bombdåd skakar Malmö och Stockholm. Efter flera stora stölder av dynamit höjer polisen beredskapen ytterligare. När sprängningar även skakar Göteborg riktas misstankarna mot en militant miljöorganisation som inte tvekar att ta hjälp av kriminella gäng för att framföra sitt budskap. Kriminalkommissarie Ingrid Bergman leder utredningen av ett fall där en äldre kvinna hittats rånmördad i sitt hem. Enligt testamentet har hon skänkt all sin kvarlåtenskap till en miljöstiftelse - och när Ingrid och hennes team börjar undersöka personer med anknytning till stiftelsen hittar hon kopplingar hon aldrig hade kunnat föreställa sig. Böckerna i serien om Ingrid Bergman har sålt i över 350 000 exemplar och har en stor och lojal fanskara. Nu kommer den sjunde, fristående delen i pocket. CHRISTINA LARSSON har hittills skrivit sju böcker om kriminalkommissarie Ingrid Bergman i Göteborg, en thrillertrilogi och en feelgoodroman. Hennes böcker har sålt mer än 400 000 exemplar, nominerats till Storytel Awards både i Sverige och Finland och har översatts till bland annat tjeckiska, finska, engelska och spanska.
3 utgåvor
Välj utgåva
SkendådSvenska - Pocket
ISBN: 9789150961751
SkendådSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178298747
SkendådSvenska - E-bok
ISBN: 9789178298754
Del 7 i serien om Ingrid Bergman. Här får vi återigen möta Ingrid och hennes kollegor på utredningsenheten för grova brott i Göteborg. Här hittas 84-åriga Alma död i sin lägenhet. Det står snart klart att hon inte dött en naturlig död. Samtidigt sker ett antal explosioner i Göteborg och det verkar vara en grupp miljöaktivister som är skyldiga.
Kapitlen är korta. Spänningen drivs snabbt framåt. Vi får följa Ingrids privatliv där sambon Adam börjar tröttna på Ingrids ständiga frånvaro