Mulle och julshowen

Bok av Lena Furberg
Min Molly har satt upp en massa konstiga saker i stallet. Blanka röda bollar som liknar äpplen, men som jag inte får röra (Molly säger att jag DÖR om jag äter dem). Glittriga snören som jag inte heller får äta, för då blir det operation på djursjukhuset ... Molly säger att hon ordnar julstämning i stallet, men vad är det för vits med stämning om den inte går att äta? Va? Och det ska bli JULSHOW hos Ponnyklubben! Molly är jättetaggad. I hela sitt liv har hon drömt om att få vara med i julshowen. Med mig, förstås. Hon väntar bara på sin inbjudan. Men den kommer ju aldrig ...?
3 utgåvor
Välj utgåva
Mulle och julshowenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789176214114
Mulle och julshowenSvenska - E-bok
ISBN: 9789176214763
Mulle och julshowenSvenska - Okänt
ISBN: 9789176214749
Har ni inte läst om Mulle så gör det genast. Det är en otroligt rolig ponny med ett hjärta som en vildhäst. Han busar konstant med sin ägare och sticker iväg och gör sin egen grej. Passar utmärkt som högläsning för barn från 4 år men annars som kapitelbok för den nyblivne läsaren som just knäckt läskoden.
Mulle i julskrud kan det bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det! Härlig berättelse av Mulle och kompisen Tulpanöra. Rekommenderas varmt!

Molly; Mulles människa vill väldigt gärna vara med på ridskolans julshow. Det får hon gärna; villkoret är att hon gör det UTAN Mulle (se tidigare actionfyllda Mulleböcker). Molly är förtvivlad och Mulle konfunderad... Han sörjer inte direkt julshowen men han vill inte se sin människa ledsen. Då kommer den kloka Tulpanöra på lösningen; se tillbaka till det som varit...

Söt och Gullig bok om en av mina favorithästar Mulle!