Den yttersta rättvisan

Bok av Dag Öhrlund
Del 2: Suzanne Eriks. Domaren Suzanne Eriks förnekar sig inte. Den rättvisa hon inte kan skipa i hovrätten ordnar hon på fritiden, fortfarande genom att tvinga väninnan, prästen Jessica, att hjälpa henne. Men Jessicas ångest och tvekan växer sig allt starkare, inte minst sedan de mördat två poliser. Hon vill lägga det vidriga bakom sig och bilda familj med sin nya kärlek Anders. Suzanne ser hotet mot deras gemensamma aktioner och måste än en gång överväga vad hon ska göra med väninnan. Och när det gäller att städa undan oönskade människor blir Suzanne allt mer otålig och dessutom slarvig.
4 utgåvor
Välj utgåva
Den yttersta rättvisanSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789179032579
Den yttersta rättvisanSvenska - Inbunden
ISBN: 9789179032531
Den yttersta rättvisanSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789179032326
Den yttersta rättvisanSvenska - E-bok
ISBN: 9789179032593
Mycket spännande lättläst och även smårolig bok som är uppföljaren till *domaren*. Handlar om Suzanne en domare som tillsammans med sin vännina tar lagen i egna händer och har ett speciellt sätt att försvara sina handlingar i sitt eget huvud. Hon är inte inom något område traditionell förutom att hon utåt sett lever Svenssonliv...
Här fortsätter den osannolika historien om psykopaten/advokaten Suzanne och hennes vapendragare prästen Jessica och deras mordturné. Uppföljaren är lite mer bitter, sett ur Suzannes synvinkel och en hel del sexscener hinns med mellan morden.
Älskar den andre delen i denna serie.
Spännande, bladvändare, oväntad och slutet is to die for!
Men, Dag e oxå oxå en grym författare så han vet hur man skriver och fångar sina läsare.
Rekommenderas varmt!