Mellody Looh – Förvandlingen (Mellody Looh-trilogin, #3)

Gabriella P. Kjeilen

När allt ställs på sin spets, väljer du den du vill vara eller den du måste vara?

Nattetid avlöser mardrömmarna varandra och under dagarna är det istället brutala tankar om hämnd som fyller Mellodys sinne. Efter att ha förlorat så mycket vet hon inte hur hon ska gå vidare.

Den enda utväg hon ser är att ge efter för hämnden och ge sig av på en resa till Östlandet. Ett sandbeklätt land där drakar flyger över den molnfria himlen. Men det hon inte inser är att hennes beslut är början till det profeterade slutet.

Mindre

När allt ställs på sin spets, väljer du den du vill vara eller den du måste vara? Nattetid avlöser mardrömmarna varandra och under dagarna är det istället brutala tankar om hämnd... Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
FörvandlingenSvenska - Pocket
ISBN: 9789188487339
Mellody Looh - FörvandlingenSvenska - E-bok
ISBN: 9789188487346
FörvandlingenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188487452
Mellody Looh - Förvandlingen
av: Gabriella P. Kjeilen
utgiven av: Seraf Förlag
Avslutande delen i trilogin om Mellody Looh
Tack Seraf förlag och Gabriella P. Kjeilen för recensionsexemplaret!

I sista delen om Mellody får vi följa hur hon kämpar mot sina tankar på hämnd och sin mer mörka sida. Tillslut vinner dock tankarna på hämnd och vi beger oss mot Östlandet. Ett sandbeklätt land där mer än bara hämnd väntar. Det Mellody inte inte inser är att detta är bara början till det profeterande slutet.

Men alltså, Oh my God! Jag är fortfarande mållös. Hela jag lyser upp som ett barn på julafton så snart jag tänker tillbaka på boken! Den här var en riktigt bladvändare och fantasy när den är som bäst!
Jag älskar hela den här underbara världen Kjeilen har skapat, hur hon får språket och handlingen att flyta på, hur väl allt beskrivs. Det var så otroligt roligt att få träffa karaktärerna igen och även skifta bekantskap med nya.

Den här boken och hela trilogin skulle jag rekommendera till alla som gillar fantasy eller som är intresserad av att börja läsa fantasy. Eller vet ni vad, jag skulle helt ärligt rekommendera den här boken till ALLA!

Så haffa ett ex och kom ihåg att tacka mig sen!