Jag är såld på dig

Lisa White

Tiden som framgångsrik småstadsmäklare är över efter att bostadsmarknaden kraschat. Året har inte varit lätt för Ella Grape. Hon har förlorat sin ungdomskärlek, lägenhet och snart sitt mäklarjobb.

En dag kliver Christoffer Hamilton, Stockholms heta och absurt rika fastighetsägare, in på hennes kontor och söker efter någonting som bara hon kan erbjuda.

Vad som borde varit en oskyldig romans blir allt annat än just det. Plötsligt kantas tillvaron av känslor som exploderar, galna missförstånd och spöken från det förflutna som hotar att förstöra alltihop.

Mindre

Tiden som framgångsrik småstadsmäklare är över efter att bostadsmarknaden kraschat. Året har inte varit lätt för Ella Grape. Hon har förlorat sin ungdomskärlek, lägenhet och... Mer

Jag är såld på dig är en het romance som är både fängslande och charmig. Alla händelser för handlingen framåt fint och karaktärerna är härliga att följa under bokens gång.

Jag hade dock velat ha mer djup i både handling och karaktärer. Det blev ”platt” vid vissa tillfällen, och ibland rätt klyschigt. Men bortsett från detta så är det en charmig bok som innehåller både lättsamma och mer allvarliga ämnen. Varmt tips!
Jag är såld på dig av Lisa White.
Ella Grape jobbar som mäklare i en mindre stad. Hela mäklarbranschen går på sparlåga efter att bostadsmarknaden kraschat, vilket oroar alla.
Ella har nyligen brutit upp med sin ungdomskärlek, flyttat ut ur sin lägenhet på grund av att hennes sparkapital tagit slut och hon inte kunde bo kvar. I brist på andra alternativ bor hon tillsammans med sitt ex och hans nya pojkvän. Ellas liv leker inte, där det kan gå på tok går det på tok.
Christoffer Hamilton har eget företag där bland annat fastigheter köps och säljs. Han kliver in på Ellas jobb för att köpa en fastighet som just hon ansvarar för. Affärsman som Christoffer är har han även en plan med ett jobberbjudande och har gjort sin hemläxa innan han möter en ovetandes Ella.
Ella blir överrumplad och vet inte riktigt om hon kan lita på Askunge-sagan som presenteras för henne. Nytt jobb med utvecklingsmöjligheter, chans att flytta till egen lägenhet igen och en väldigt bra ingångslön är nog för att tacka ja. Att sedan Christoffer är omtänksam, snäll och väldigt attraktiv fyller bara på pluskontot.
Tempot är intensivt, mycket som händer på relativt kort tid. Många förtroenden som lämnas till Ella och hon försöker finnas där för alla - men hon själv då? Tur Christoffer har möjlighet att lägga lite extra tid på henne 😊