Jag är såld på dig

Bok av Lisa White
Ella Grapes liv är i spillror. Allting började när hon upptäckte sin ungdomskärlek i säng med en annan. Kort därpå blev hon av med sin lägenhet och nu riskerar hon att förlora sitt jobb som mäklare. Men när allt ser som mörkast ut så kliver miljonären och fastighetsägaren Christoffer Hamilton in på Ellas kontor och ger henne ett erbjudande hon inte kan tacka nej till. Gnistor slår mellan Ella och Christoffer och de inleder en oskyldig romans. Men allt hotas att förstöras av missförstånd och spöken från det förflutna ... "Jag är såld på dig!" är en spännande romance-roman med många vändningar. Lisa White (1983-) är en svensk författare och administratör. Hon debuterade med romanceboken "En hemlighet förde mig hit" år 2019 och kort därpå släpptes "Jag är såld på dig".
2 utgåvor
Välj utgåva
Jag är såld på digSvenska - Pocket
ISBN: 9789198544633
Jag är såld på dig!Svenska - Ljudbok
ISBN: 9788726627121
Jag är såld på dig är en het romance som är både fängslande och charmig. Alla händelser för handlingen framåt fint och karaktärerna är härliga att följa under bokens gång.

Jag hade dock velat ha mer djup i både handling och karaktärer. Det blev ”platt” vid vissa tillfällen, och ibland rätt klyschigt. Men bortsett från detta så är det en charmig bok som innehåller både lättsamma och mer allvarliga ämnen. Varmt tips!
Jag är såld på dig av Lisa White.
Ella Grape jobbar som mäklare i en mindre stad. Hela mäklarbranschen går på sparlåga efter att bostadsmarknaden kraschat, vilket oroar alla.
Ella har nyligen brutit upp med sin ungdomskärlek, flyttat ut ur sin lägenhet på grund av att hennes sparkapital tagit slut och hon inte kunde bo kvar. I brist på andra alternativ bor hon tillsammans med sitt ex och hans nya pojkvän. Ellas liv leker inte, där det kan gå på tok går det på tok.
Christoffer Hamilton har eget företag där bland annat fastigheter köps och säljs. Han kliver in på Ellas jobb för att köpa en fastighet som just hon ansvarar för. Affärsman som Christoffer är har han även en plan med ett jobberbjudande och har gjort sin hemläxa innan han möter en ovetandes Ella.
Ella blir överrumplad och vet inte riktigt om hon kan lita på Askunge-sagan som presenteras för henne. Nytt jobb med utvecklingsmöjligheter, chans att flytta till egen lägenhet igen och en väldigt bra ingångslön är nog för att tacka ja. Att sedan Christoffer är omtänksam, snäll och väldigt attraktiv fyller bara på pluskontot.
Tempot är intensivt, mycket som händer på relativt kort tid. Många förtroenden som lämnas till Ella och hon försöker finnas där för alla - men hon själv då? Tur Christoffer har möjlighet att lägga lite extra tid på henne 😊