Tabu

Bok av Anethe Bergendahl och Vanessa Salt m.fl.
Vad gör du när lusten tar dig till platser, personer eller situationer som du vet är förbjudna? När du inte kan kontrollera dina känslor utan dras med i något som du redan från början vet är fel - Det som är tabu för dig är kanske inte det för någon annan. Men var sätter man gränsen? Och vem är det som gör det ...? I 30 noveller utforskas tabun på olika sätt och ur olika vinklar. Gemensamt för de alla är att lusten vinner över förnuftet, ibland på det mest överraskande sättet. Låt dig hänföras av den mest erotiska novellsamlingen utgiven på länge en antologi där inget är tabu!
Tabu är en novellsamling som dryper av "tabuer" av alla dess slag. Och jag kan inte säga något annan än att jag blev positivt överraskad. Jag trodde att de flesta novellerna skulle vara väldigt lika och gå i samma bana, men icke! Letar du efter en novellsamling som varierar i platser, förhållande, preferenser och handlingar så har du hittat den.

Några av min absoluta favoriter av novellerna är Sällskap sökes, En natt att minnas och På dödens dansgolv. Dessa hade jag gärna sett som hela böcker.