Rötmånad

Bok av Johanna Glembo
De infekterade tar över samhället och befolkningen måste fly för att undkomma. Om det ens går att komma ifrån sitt förutbestämda öde? Ulrika arbetar som bibliotekarie, har tre tonårsbarn och en man som har egna planer. Drömmen om en nystart i livet håller Ulrika flytande, men förändringen kommer betydligt snabbare än hon kunnat föreställa sig.
2 utgåvor
Välj utgåva
RötmånadSvenska - Pocket
ISBN: 9789188185570
RötmånadSvenska - Okänt
ISBN: 9789188185945
En bok i walking dead anda. Hur överlever man när ett virus sprider sig och helt plötsligt gör alla smittade till levande döda över en natt?! Hur många lever och vart ska de ta vägen för att överleva? Boken är lättläst och spännande.
Fartfylld svensk zombie-action om en kvinna i Göteborg som plötsligt måste skydda sig själv och sin familj i en värld som fallit sönder på grund av ett aggressivt virus som får de döda att resa sig och ge sig ut på jakt efter föda - mänsklig föda.

Det här är inte en bok för alla, men den som någon gång har sett en zombiefilm och tyckt den var kul bör inte missa den. Eftersom den håller så högt tempo redan från början - vi mer eller mindre kastas in i handlingen - kan den också fungera som en introduktion för den som aldrig tagit del av ”zombiekulturen” men som är nyfiken på den. Överhuvudtaget kännetecknas den här boken av en rak och snabb berättarstil som vi alla känner igen från filmens värld.