McFackers

Bok av Gustaf Skördeman
Betyg: 5 av 5 "Lättläst bok med en stor dos humor. Jag fattade snabbt tycke för karaktärerna. ... Helt enkelt en bra bok att läsa om en vill skratta eller känna att livet inte är en lika stor fis som det ofta är för dessa två!" _enbokiveckan_ Clint är misslyckad. Världens största loser, och det har han papper på. 26 kollegieblock fyllda med över fyratusen argument för att livet är värdelöst. Att hans bästa vän är den korkade Pinken är bara ytterligare ett bevis på att livet suger. Pinken är om möjligt ännu mer misslyckad än Clint. Clint behöver pengar, och med hjälp av sin arbetsförmedlare kommer han fram till att hans enda chans är att bli kriminell. Tillsammans med Pinken startar han därför ett mc-gäng. Men när de ska skaffa sina västar stavar de fel, och får det föga skrämmande namnet "McFackers". McFackers försöker sen göra allt som kriminella mc-gäng gör: Skaffa vapen, sätta skräck i sin omgivning och sälja knark. Men de lyckas inte med någonting. Inte ens med att skaffa sig motorcyklar. I stället skjutsar de runt varandra på en risig gammal EU-moppe som de lurat till sig. När Clint och Pinken möter den vackra Mia så blir de båda förälskade, och Mia utnyttjar dem hänsynslöst för sin egen kamp att ta över den undre världen, på ett sätt som gör att McFackers utan att veta om det snart ses som landets farligaste mc-gäng, efterlysta för brutala sprängningar av rivaliserande klubbar och kidnappning av landets konung. Och sen bara skenar det.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Bokbörsen (begagnade böcker)
100 kr + 59 frakt
McFackers
100 kr
McFackers
238 kr
CampusBokhandeln
173 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
McFackers
173 kr
Ginza
175 kr + 39 frakt
Bokus
179 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
McFackers
179 kr
Adlibris
184 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 25 frakt
McFackers
184 kr
McFackers
186 kr
Book Outlet
196 kr fri frakt
McFackers
196 kr
Clint är misslyckad, världens största looser. Hans vän, Pinken är om möjligt ännu mer misslyckad än Clint. Vad händer då när dessa försöker starta ett mc-gäng med det felstavade namnet McFackers?

En lättläst bok med mycket humor i sig. Karaktärerna är underbara och jag fattade snabbt tycke för dem. Fin historia som hade mycket fart och driv i sig. En bok som lockade till många skratt!