50 nyanser av löpning

Bok av Kenneth Gysing
Författaren Kenneth Gysing är en löpande reporter på tidningen Runners World. Det innebär att han löptränar ofta och delar med sig av sina erfarenheter. Han springer olika distanser, i olika världsdelar och på alla möjliga underlag. Ibland springer han även i våtdräkt. Här delar han med sig av sina erfarenheter och tips.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Bokbörsen (begagnade böcker)
49 kr + 59 frakt
Adlibris
89 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 25 frakt
CDON
89 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Bokus
89 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
CampusBokhandeln
98 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
50 nyanser av löpning
98 kr
Book Outlet
106 kr + 25 frakt
Kenneth Gysing skriver vanligtvis för tidningen Runners World. Här samlar han sina erfarenheter och tips på ett och samma ställe. Med en stor dos humor och självironi berättare han om löpningen som livsstil. Det är väldigt motiverande att läsa hans berättelser. Jag har läst många av hans artiklar i Runners World, men jag visste inte att han hade en sådan imponerande meritlista när det kommer till löpning.

Denna bok är full av inspiration och författaren är ett bevis på hur regelbunden och målmedveten träning kan få stora resultat. Han skriver ingående hur viktig träningen är för välmåendet och hur den påverkar den fysiska och psykiska uthålligheten. En mycket läsvärd bok för alla som gillar löpning!