Fruktan : Donald Trump i Vita huset

Fear: Trump in the White House
Bok av Bob Woodward
"Fruktan: Donald Trump i Vita huset" av den bästsäljande författaren Bob Woodward handlar om Donald Trumps första tid som USAs president. Woodward är känd som den grävande journalisten bakom Watergateskandalen 1973. Tack vare hundratals intervjuer ger denna bok en unik insyn i det vita huset med Donald Trump som president.
Fruktan: Donald Trump i Vita huset av Bob Woodward är en bok om Donald Trumps första tid som president. Boken bygger på många intervjuer med källor inifrån det vita huset och viktiga filer och dokument. Resultatet är ett detaljerat porträtt av en president som skapar ett dysfunktionellt styre i Washington.

Jag hade verkligen sett fram emot att läsa denna bok, men jag blev ganska besviken. Författaren Bob Woodward är en journalist som är känd för att gräva fram häpnadsväckande detaljer och producera välskrivna böcker. Han har tidigare skrivit om åtta andra presidenter, inklusive George W. Bush och Barack Obama. Det var Woodward som grävde fram Watergateskandalen och sedan dess är hans presidentporträtt världsberömda. Trump är en intressant president och det känns som att det finns många potentiella skandaler om honom som det går att gräva fram. Trots detta känns det som att jag inte lärde mig något nytt av att läsa denna bok. Kanske beror det på att massmedia älskar att skriva om Trump och det mesta redan är ute, men jag hade ändå önskat att denna bok hade mer att erbjuda.