Mycket att göra hela tiden

Bok av Eva Lindström

En flicka vaknar. Hon går upp och väcker de tre hundarna. De springer ut, leker, hoppar, trasslar in sig, rymmer, gömmer sig, blir upphittade och svävar lyckliga iväg högt över landskapet. Det är mycket att göra hela dagen.

Eva Lindström har återigen skapat en underfundig och humoristisk berättelse.

Eva Lindström har gjort en lång rad hyllade bilderböcker och är en inspiration och förebild för många bilderboksskapare. Hon har tilldelats många priser, bland annat Augustpriset och Snöbollen (senast för Kom hem Laila 2018).

"Färger och former i förening ger en dynamisk upplevelse som förpackats i konstnärlig layout och förnämligt tryck. Med till synes små medel skapar Eva Lindström ett sällsynt mångbottnat sammanhang i en egensinnig rytm som ingen annan kan. Och visar igen att hon är ett geni inom området. Boken kan upplevas hur många gånger som helst av hur många som helst." Helhetsbetyg: 5. Jan Hansson, BTJ-häftet

"Mycket att titta på och utforska. En väldigt fin bok!"

SystrarnaBöcker

Mindre

En flicka vaknar. Hon går upp och väcker de tre hundarna. De springer ut, leker, hoppar, trasslar in sig, rymmer, gömmer sig, blir upphittade och svävar lyckliga iväg högt över... Mer

Jag gillar boken! Den är mysig och har väldigt fina illustrationer. Det är bara ett ord på varje sida men illustrationerna är så bra gjorda, så det förstärker ordet väldigt bra. Jag gillar att det finns mycket att titta på och utforska. Till exempel är det ett uppslag där det är träd, med trädkronan syns inte och då kanske vissa barn inte vet vad det är. Då kan man lära sig något nytt! Jag tror boken passar många barn. Både genom att bara kolla på bilderna eller hitta på en egen berättelse med hjälp av orden.
En väldigt fin bok!