För dig sedd

Reflected in You
Bok av Sylvia Day
Femtio nyanser-febern har drabbat världen och med den följer en ny generation erotisk litteratur. Sylvia Days Crossfiretrilogi har gjort internationell succé; redan såld till över 30 länder. För dig sedd är den andra delen om Eva and Gideon. Gideon Cross. Vacker och perfekt på utsidan. Men skadad och plågad på insidan. Han var mitt ljus, som kunde ge mig med de mörkaste upplevelserna. Jag kunde inte hålla mig borta. Jag ville inte. Han var mitt missbruk, alla mina fantasier, min. Mitt förflutna var lika våldsamt som hans, och jag var så trasig. Vi skulle aldrig fungera. Det var för hårt, alltför smärtsamt - utom när det var perfekt. De stunder när vår kärlek trängde undan alla problem och svartsjuka. Vi var bundna av våra behov. Och vår passion skulle ta oss bortom allt vi tidigare trott om oss själva och livet. För dig blottad ges ut i april, För dig sedd i juni och den tredje och avslutande delen, För dig nära, ges ut i september. "Det här är en historia om kvinnlig sexualitet och mänsklig sårbarhet, om livsbejakande lust, om att ge och ta och våga få, om mörk svartsjuka och en önskan att äga, om den besatthet som kan följa med att älska. En roman väl värd att läsa - både för kvinnor och män." Karina Berg Johansson, författare till Den sista utvägen
Del 2 i Crossfire-serien. Vi får än en gång möta Eva och Gideon i deras dramatiska kärlekshistoria. De brottas båda två med sitt mörka förflutna, var och en på sitt egna sätt. De kämpar med tillit och avundsjuka när gamla ex dyker upp. Hela tiden dyker hinder upp men ändå är dragningskraften emot varandra extremt stark. När Eva ser Gideon på bilder med sitt gamla ex ute och äta utan hennes vetskap är ändå inte frågan om botten är nådd.

Detta är en romantisk bok för er som gillar romantik & femtio nyanser-serien. Det är 100% kärlek och dramatik från början till slut. Väldigt skönt att läsa när man inte vill aktivera hjärnan för mycket. Jag blir frustrerad emellanåt, när allt bara går fel men jag tänker definitivt fortsätta läsa resten av serien.