För dig nära

Entwined with You
Bok av Sylvia Day
Från det första ögonblicket när jag träffade Gideon Cross såg jag något i honom som jag behövde. Något jag inte kunde motstå. Jag såg hans mörka och skadade själ så lik min egen. Jag drogs till honom, jag ville vara med honom för att överhuvudtaget kunna fungera. Ingen vet hur mycket han riskerade för min skull. Hur mycket jag hotats eller hur mörk skuggan av den förflutna skulle bli. Vi försökte trotsa oddsen. Vi skapade våra egna regler och överlämnade oss helt till känslan av att vi hörde ihop, att vi tillhörde varandra För dig nära är tredje delen i Sylvia Days framgångsrika serie Crossfire.
Del tre i denna kärleksserie om Gideon Cross och Eva Tramell. Denna gång verkar problemen dem emellan vara på väg att klarna upp. Det dyker dock upp nya problem längs vägen som sätter deras förhållande på prov. Det finns många som tycks göra sitt bästa för att sätta käppar i hjulet för deras förhållande. Speciellt en gammal älskarinna, en journalist och en sångare. Gideon gör sitt allra bästa för att bevisa för Eva att han gör vad som helst för henne.

Ännu en bok i serien som innehåller mycket sex, kärlek och hinder. Den här boken i serien tycker jag ändå är den bästa. Det är inte jättemycket handling men man vill så gärna att det ska gå bra för Eva och Gideon, vilket det är på god väg att göra. Boken är relativt lättläst, man behöver inte tänka så mycket när man läser iallafall, vilket så klart kan vara skönt ibland!