Bröllopsavtalet

Bok av Anna Keiler
Fridas liv rullar äntligen på och framtiden ser ljus ut. Hon har hittat kärleken i Micke och hon gillar sitt nya jobb. När hennes kollega börjar visa känslor för henne uppstår det dock problem. Kollegan är beredd att göra vad som helst för henne, vilket får Micke att ta upp kampen om hennes hjärta. Micke planerar att fria till Frida, men det visar sig vara betydligt svårare än planerat.
En sprakande kärlekshistoria där man får följa Micke och Frida. Där man som läsare aldrig tvivlar på deras kärlek men där händelser och missförstånd längs vägen ställer till det. Det är en mysig bok som är perfekt för lata dagar i soffan.
Bröllopsavtalet, andra boken om Frida och Micke, av Anna Keiler.
Kärleken växer mellan Frida och Micke, strax har hon flyttat in i hans hus och tillvaron tre sig ljus.
Frida har fått nytt jobb på en advokatbyrå. Allt känns toppen om det inte vore för kollegan som inte kan hålla sig ifrån Frida. Han kommer ofta med komplimanger, försöker bjuda ut henne och tar alla tillfällen att vara liiite för nära. Frida försöker prata med honom för att få honom att sluta men det hjälper inte.
Micke känner sig maktlös när Frida vill sköta detta själv. Men en sak kan han påverka, han kan fria till Frida för att visa henne, kollegan och resten av världen att hon är hans allt.
Nu blir saker och ting inte som detta par planerat, vilket vi även fick erfara i första boken. Ju mer de anstränger sig desto tokigare blir det 😆
Känslorna stormar, myset finns där och uppbrottet är nära. Läs och dras med i känslokaos!
Så läsvärda böcker om hur bra men också tokigt mycket kan bli i en vanlig vardag.
Utgiven 2020
Fortsättningen på flickvänskontraktet.

Frida har lämnat sitt gamla liv bakom sig och framtiden med Micke ser lovande ut. Hon har fått nytt jobb, men lyckan hotas när det står klart att en av Fridas kollegor är besatt av henne. Micke är orolig att han är på väg att förlora Frida, men även han är beredd att göra vad som helst för henne.

Smart uppbyggd, med mängder av oväntade trådar som snyggt knyts ihop. Det är missförstånd, ilska, svartsjuka och så även lycka.
Rekommenderas för den som gillar feelgood
En feelgood roman när den är som bäst! Trubbel, romantik, längtan och vänskap.
Mysig historis som även tar upp tyngre ämnen. Härligt att få följa med på en resa till New York.
En underbar fortsättning på mickes och Fridas kärlekshistoria som inte riktigt går på räls. Frida blir uppvaktad av en kollega och Micke får rådet att fria. Han planerar en fantastisk resa till New York för att få till ett oförglömligt ögonblick.
Rekommenderas varmt .
Del 2 Med Micke och Frida . Frida har lämnat sitt gamla liv och fått ett nytt jobb. Framtiden ser härlig ut med en kärlek som blommar ihop med Micke . Men en av sin kollega försöker gör allt pga han är kär i henne . Micke är jätte rädd för att förlora henne . Pratar en del med sin syster Kristin som är gravid . Hon hjälper honom att bla köpa en förlovnings ring. Sedan får man följa deras resa som inte går spikrak. Frida blir även gravid med Micke
Otroligt mysig uppföljare där vi får följa Frida och Micke i en härlig uppföljare till flickvänskontraktet.