Into the Wild

Film från 2007 regisserad av Sean Penn
Detta är en film som ger dig en riktig tankeställare.

Är du den som kanske behöver ett uppvaknade? Som känner att du är trött och kanske besviken på livet? Då är detta filmen för dig.

Filmen bygger på en sann historia om Christopher McCandless, en topp student på 20 år som har allt, toppen betyg, pengar, kärlek, familj. Men det är något som saknas eller är det helt enkelt för mycket? Efter han gått ut skolan bestämmer han sig för att han vill bort från allt, han klipper sina kreditkort, skänker alla sina sparpengar, bränner dem pengar han har hemma. Med packad väska liftar han upp till Alaska utan att säga ett ord till någon. Han beger sig ut i vildmarken utan någon riktigt mål.
Detta är film med en känsla av stark frihet, sorg och saknad. Det bjuds på fantastiska naturbilder, vi får också se vilka konsekvenser en handling, ett misstag kan göra.

Den här filmen fick mig att resa på mig och jag såg världen på ett helt annat sätt.

Jag rekommenderar den här filmen väldigt mycket.
Happiness is only real when it's shared
- Christopher Johnson McCandless

En väldigt fin film med fantastisk musik. Att få följa med på denna resa från ett vanligt liv till vildmarken i Alaska.
En av de bästa och mest gripande filmer jag sett. Kanske för att jag beundrar modet att ge upp allt för att bara vara. Filmen får en att fundera över den materiella värld vi lever i. Vad är det som är viktigt egentligen? Vad är frihet?