Irlandstrilogin

Born In Trilogy Collection
Bok av Nora Roberts
Irlandstrilogin är en löst sammanhållen trilogi om familjen Gallagher på myternas, mystikens och musikens Irland. Solens diamanter: Jude Murray, psykolog och lärare vid universitetet i Chicago, är på väg att förlora fotfästet i tillvaron. Hon chockerar sin omgivning genom att säga upp sig från sitt arbete och fara till Irland, där hon har sina rötter. Genom sina släktband kommer Jude rakt in i det irländska bylivet. Hon finner en tjejgemenskap som hon tidigare har saknat, lär sig uppskatta det enkla livet och de folkliga traditionerna och myterna. Bland Judes nya vänner finns ägarna till puben, de tre syskonen Gallagher. Den äldste brodern har efter ett äventyrligt liv slagit sig till ro. Han blir nyfiken på amerikanskan och gör sig ärende till hennes stuga. Men hon är kylig och avvisande... Pärlor från månen: Den stilige och begåvade musikern Shawn Gallagher är en dagdrömmare som helst tillbringar sin tid ensam, omedveten om världen som pågår utanför hans fönster. Han påstår sig vara fullkomligt nöjd med sin tillvaro. Men hans musik berättar en annan historia, om ensamhet och längtan. Brenna O'Toole är Shawns motsats. Jordnära, praktisk och hemligt förälskad i honom sedan många år. Men för att de två ska mötas i kärlek behövs något annat än vardagens invanda gång. Det är inte förrän Shawn ger efter för magin i tillvaron som han får chansen att fullfölja sitt öde både som man och musiker... Havets safirer: Darcy Gallagher har alltid trott på ödet, gamla legenders mystik ... och på pengars makt. Hon längtar efter en man som kan föra henne bort från jobbet på familjepuben till en mer glamourös värld. En välbärgad amerikansk affärsman, Trevor Magee, kommer till den irländska byn för att bygga en teater och han bländas av Darcys skönhet, intelligens och sångröst. Men kan hon älska honom för den han är eller endast för hans pengar? Darcy attraheras av Trevor, men är rädd att han endast vill ha de pengar hon kan inbringa med sin talang. Vågar de tro på att den ömsesidiga attraktionen kan övergå i sann kärlek?
11 utgåvor
Välj utgåva
IrlandstriloginSvenska - Inbunden
ISBN: 9789100169367
Nora Roberts' Irish Legacy TrilogyEngelska - E-bok
ISBN: 9780698138421
Nora Roberts's The Gallaghers of Ardmore TrilogyEngelska - E-bok
ISBN: 9781101502327
Irish BornEngelska - Pocket
ISBN: 9780425233542
Systrarna i Clare : En romantrilogiSvenska - Inbunden
ISBN: 9789100579104
Irish Born - Used
ISBN: 9780425195895
Born in Trilogy 1-3 PBOkänt
ISBN: 9780515134964
Irlandstriologin som handlar om familjen Gallagher . Och deras ständiga jakt efter kärlek . Det är tre syskon som har olika drömmar.
I denna trilogin så här fantasin och förtrollningar kommit tillbaka.
Solens diamanter Pärlor från månen och Havets datorer är dom böcker vi får följa familjen Gallagher resa att hitta kärleken.