Djävulens fotspår

The Devil's Footprints
Bok av Amanda Stevens
Djävulens fotspår Spåren syntes i snön flera mil framåt och fortsatte genom väggar och över floder. De fanns alltid där på andra sidan som om inga hinder kunde stoppa dem. En kall vinternatt år 1922 vaknar en man upp av ljud från sitt tak - och i fullmånens sken finner han snart tusentals klövavtryck som täcker hela hans snöklädda gård. Ryktet om "djävulens fotspår" sprider sig, men själva spåren smälter undan i takt med snön ... bara för att långt senare återuppstå nära den mördade Rachel DeLaunes livlösa kropp. Många år efter det olösta mordet på sin syster jagas tatureraren Sarah DeLaune fortfarande av mysteriet i sitt förflutna. Hon har alltid trott att hennes syster dödades av en man som hette Ashe Cain. Men ingen förutom hon har någonsin sett denne Ashe. Han dök upp i Sarahs liv när hon behövde en vän som mest och försvann spårlöst samma kväll som hennes syster blev mördad. Det förflutna smälter nu ihop med nuet när två vanställda kroppar hittas nära Sarahs hem. Och på brottsplatserna har man återigen hittat "djävulens fotspår" ...
För 14 år sedan mördades Sarahs syster och Sarah hittades vid kroppen och full av systerns blod. Hon minns tyvärr inget av det och de har aldrig lyckats att tafsat någon mördare.
Nu hittas flera kvinnor mördade med samma tecken på kroppen och alla har de en koppling till Sarah.
Är det samma mördare och är han kanske ute även efter Sarah?
En spänningsfylld bok som inte ger någon hint om mördaren för än på de sista sidorna. Precis som jag vill ha en bra deckare.