Munken som sålde sin Ferrari

The Monk Who Sold His Ferrari
Bok av Robin Sharma
Vad är meningen med livet? Boken behandlar flera av livets svåra frågeställningar och ämnar visa en väg till inre frid och lycka genom en spännande fusion av västerländsk verklighet och österländsk filosofi. Läsaren ges konkreta verktyg att ta sig an sin egen yttre och inre resa genom personlig utveckling, för att därigenom förhoppningsvis finna nyckeln till ett bättre liv.
En mycket fin och intresserat bok, boken får mig att fundera på vad som är viktigt i livet och jag återkommer till denna boken när en behöver den i livet.
Gillar att den är skriven som en berättelse och inte bara ”massa självhjälpstips” utan att vi får följa huvudpersonen genom denna resa samt att en själv få tid för eftertanke!
En bok som är skriven för att väcka eftertanke och få dig att fundera över vad som är viktigt här i livet. Och visst är den bitvis bra och intressant författaren har fått med en hel del fakta...

Men andemeningen var inte ett själviskt asshole.. Hoppas jag att jag redan anammat dock..

För huvudpersonen börjar såklart som både själviskt och inte speciellt trevlig men ändras såklart efter alla djupa insikter och fantastiska människor han möter på vägen.. Själv skulle jag nog vara så otroligt jetlaggad och trött efter att ha flugit kors och tvärs över jorden på några dagar att inte skulle orka reflektera över så mkt mer än att få sova...