101 Likörer du måste dricka innan du dör

Bok av Andreas Kjörling
Här kan du läsa om likörens historia, de olika typerna av likör och hur de bör drickas. Listade i bokstavsordning presenteras 101 riktigt bra likörer som måste upplevas. Idag, imorgon och nästa helg. Finns även utrymme för egna anteckningar och favoritrecept. "101 Likörer du måste dricka innan du dör" är en perfekt bok för alla livsnjutare som vill ha fler tips på goda drycker som njuts allt för sällan. Andreas Kjörling är Sommelier och författare. Hans karriär i gastronomins värld började för drygt 20 år sedan på en krog i Uppsala. Sedan författardebuten 2004 har Andreas restvinvärlden runt och skaffat sig inte bara stora kunskaper men också många intressanta historier. Andreas Kjörling har tidigare skrivit elva böcker om vin, både boken "Det italienska vinet" och "Champagne - kunskap ger mersmak" nominerades till World Cookbook Award. Champagne boken vann dessutom silver i kategorin "Bästa franska vinbok" i den internationella finalen i Paris 2013. Andreas bok "101 viner du måste dricka innan du dör" är en svensk bästsäljare som kommer årligen tillsammans med systerboken "101 Bubbel - Champagne, Cava, Prosecco och andra mousserande viner". Andreas är också ofta anlitad som jurymedlem i internationella vintävlingar. Läs mer om Andreas på www.kjorlingwine.com.