The Handmaid's Tale

TV-program från Hulu
Ett bra och i intressant program, skiljer sig från andra program , handlar om kvinnor. Hoppas på flera säsonger.
Bland det bästa jag sett. Grymt bra skådespeleri, scenografi och handling. En serie alla borde se verkligen.
Det här är en serie som är att när du väl börjar se den kommer du inte kunna sluta. Jag har även läst boken och tycker att serien ger en bättre helhetsuppfattning om världen och karaktärerna. Däremot tycker jag att serien nu har hållit på lite för länge och det känns som att dem mjölkar ur allt som går. Men ser ändå fram emot den nya säsongen! Men June..., jäklar vad jag blir irriterad på henne!
Det dystopiska Gilead kämpar kvinnor för att få tillbaka någon form av frihet, och rättighet. Det är männens värld, kvinnor får inte äga något eller läsa. De är reducerade till att föda barn åt de rika och mäktiga männen och deras hustrur.

Välgjord serie efter Atwoods fantastiska bok med samma namn.
Alltså wow! Så beroendeframkallande och hemskt. Man kan inte sluta titta. Jag älskar den här serien!
Fängslande dystopisk serie om livet efter ett odemokratiskt maktövertagande i USA. Klimatförändringar och minskande fertilitet har lett till ett tungt kontrollerat samhälle där fertila kvinnor utnyttjas som Tjänarinnor (barnaföderskor) till människor i samhällets toppskikt när de inte lyckas få barn på egen hand.

En serie som lämnar en med mycket i eftertanke. Varje avsnitt berör.
Rekommenderas för den som gillar dystopier
Förkrossande bra om en framtid som hade kunnat bli sann. Varje avsnitt är som en käftsmäll av känslor.
Sjukt bra dystopisk tv-serie. Den är extremt välgjord och man kliver verkligen in i en annan värld. Den känns politisk och tar upp viktiga frågor.