Rullrån och tankebrus

I naturen finns det dunder och brak och kärlek och sorg
Bok av My Feldt
Bakboken för dig som är lycklig, ledsen, arg, avundsjuk och allt däremellan. För vi äter när vi firar, vi äter när vi sörjer och vi äter när vi har tråkigt. Och våra starkaste minnen är ofta kopplade till något ätbart. Det här är lika mycket en bok om hur det är att vara människa som det är en receptsamling. Boken innehåller över 60 recept på allt från tårtor, bullar och småkakor till kola, saft och praliner. My Feldt, den poetiska, ekologiska och passionerade konditorn från Halmstad ger oss en bak-, smak- och läsupplevelse utöver det vanliga.
Det här är inte bara en bakbok, det är så mycket mer. Boken är fylld med vackra texter om kärlek, sorg och det som händer i livet vare sig det är lyckliga eller olyckliga stunder. Texterna är helt fantastiska de griper tag i hjärtat, letar sig in på djupet och som i ett enda sammelsurium lever man där i boken med My och hennes starka ord.
Boken innehåller över 300 sidor med goda bakverk blandat med dessa texter. Som grädde på moset är det helt sagolika bilder tagna av Linda Lomelino.