I likets vänkrets

Bok av Pia F. Davidson
Det finns fler svinpälsar där ute att tukta och när de tre kvinnorna Miriam, Erika och Veera har tuktat sina egna män funderar de på att starta ett företag. Det finns garanterat fler kvinnor där ute som behöver hjälp med sina svin till män. Men de hade kanske inte räknat med att ett lik skulle bli inblandat.
4 utgåvor
Välj utgåva
I likets vänkretsSvenska - Pocket
ISBN: 9789187595653
I likets vänkretsSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175234205
I likets vänkretsSvenska - E-bok
ISBN: 9789187595783
I likets vänkretsSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175579429
Pia spinner vidare på kvinnors styrka i uppföljaren till Så tuktas en svinpäls. Allvarliga ämnen fortsätter att vara i fokus men Pia blandar upp det med en lagom dos humor. Detta är feelgood på hög nivå och man vill vara en i detta tjejgäng.

Här får man fortsätta följa de tre kvinnorna som man möter i seriens första del, Miriam, Erika och Veera. Livet går vidare och de funderar på att med hjälp av sina tidigare erfarenheter starta företag ihop för att hjälpa andra utsatta kvinnor. Det finns sannerligen fler svinpälsar där ute som måste tuktas.

Den här boken ger verkligen en känsla av systerskap när det är som bäst. Pia beskriver dessutom karaktärerna på ett detaljerat och bra sätt som gör att man får en bra inblick i de olika karaktärernas känslor och tankesätt.