Badsalt

Produkttyp

Badsalt som present

Ett varmt bad, väldoftande badsalt och en stund för sig själv. Kan man önska sig något mer egentligen?
Badsalt (och egentligen alla badprodukter) är en perfekt gåva till vännen, familjemedlemmen eller dig själv som behöver skämmas bort en stund.

Badsalt som present

Jag älskar att bada och skulle bli superglad för denna present .
Vem vill inte krypa ner i ett varmt bad efter en kall promenad eller regnig tur ute. Gillar man att bada , är detta en lyx att har karet . Passar ung som gammal.

Badsalt som present

Vi lever i en värld där samhället har ställt sig på sin spets och ingenting är sig likt. Att då lyxa till vardagen lite med ett hemma spa behöver alla. Denna present kan ge alla en lyxig stund där man kan få komma bort från allt jobbigt i vardagen.

Badsalt som present

En perfekt present för den som gillar lugna stunder i badet, något som man kanske inte tar sig till att köpa själv men som förhöjer badet när man väl använder det.

Badsalt som present

Mysig julklapp till den som behöver ta hand om sig själv. Finns i olika prisklasser, och många olika dofter. Perfekt att ge i kombination med några andra ta hand om dig själv-saker för att ge en hemma-spa känsla.

Badsalt som present

Till någon som uppskattar en lugn fin stund i badet så är detta en mycket trevlig present! Badsalt är så himla trevligt tycker jag!

Badsalt som present

Gillar man att ta långa och varma bad är detta den perfekta gåvan. ed andra ord säger den ”varsågod, här får du en stunds egentid. Det är du värd!”.