Termosmugg som present

Presenttips av jultomten
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
Toppenbra julklapp till nära och kära som ofta är på språng någonstans. Även mysigt för friluftsmänniskan som gärna tar med sig en kopp kaffe eller varm choklad ut i naturen. Termosen får gärna ha ett fint tryck också.
Vad dricker man i pulkabacken om inte varm choklad? Välj en termosmugg som garanterar att hålla värmen ett bra tag. Komplettera gärna presenten med ett gott chokladpulver. Det finns mycket att välja på idag. Sedan är det bara att hämta pulkan (kälken, snowracern eller skidorna) och sig av. Se upp i backen!
Jättebra julklapp i dessa tider när man helst inte ska sitta inne på caféer och fika. Perfekt att samlas ute och kunna fika tillsammans men med avstånd 😍☕
En bra termosmugg, med skruvlock som inte läcker i ryggsäcken och håller drycken varm är guld värt - bokstavligen talat.
Har du en student i släkten? Eller någon som gillar kaffe och vill kunna ta med sig eget? Kanske till någon som vistas mer i naturen nu och redan har ett stormkök (årets julklapp) och vill komplettera den utelagade måltiden med kaffe eller te på maten. Efter jul kommer kalla januari då många vill spara pengar på tex hämtkaffe, med en bra och snygg termosmugg är man en bra bit på väg och mottagaren kommer att minnas och tacka dig dagligen.