Reflexbricka som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
För alla gammal som ung. Många roliga modeller. Jag har gett bort många reflexer som ser ut som en gardintofs med mjukareflekterande band.I olika färger såväl metallic som regnbågsfärgad. Uppskattat och användbart även som gå bortspresent.
Årets kanske viktigaste julklappstips. Alltför många slarvar med reflexanvändandet och syns dåligt i mörkret. Reflexer finns dessutom i massor av olika varianter så man kan hitta en mer personligt anpassad till mottagaren.
Alla behöver reflexer i dessa mörka tider för att skydda sig själv och att bli sedd,viktigt både för de som promenerar eller cyklar.
Är ju perfekt present i dessa mörka tider. Alla borde ha minst en på sig men de flesta har ingen så bra present att ge. Nu när man inte kan träffas är de också enkla att skicka i ett brev som en liten present!
En otroligt bra present till både vuxna och barn. Har alltid på mig när jag går till jobbet på morgonen. Kan rädda liv!!
En billig livförsäkring i vinter och höstmörkret. Att synas är viktigt både för dig själv och dina med trafikanter.
En bra och billig försäkran för att motverka olyckor i trafiken. Reflexer bör bytas ut efter något år och funkar därför bra att ge i present flera gånger.
Detta är kanske inte den mest roligaste presenten, men det är en av de absolut viktigaste. Med en reflex kan man rädda liv och även om det inte är något super roligt så finns det ändå så många roliga former nu att det ändå är rätt fint, sött, roligt och gulligt.
Reflexerna är färskvara och bör bytas vart 3de år och därför en gåva man kan ge ofta men tänk på behovet för personen. Behöver personer en hängande reflex reflexväst sydda reflexer etc. Barn kan behöva ha sydda då vissa inte vill ha reflex.
En oerhört viktig present. Finns i så många fina former och figurer att det är lätt att hitta något som passar alla, dessutom är det något som passar de flestas budget samtidigt som den visar på mycket omtanke!
Perfekt present till stora och små! En liten rolig reflex i en form som passar mottagaren är en underbar liten extrapresent, perfekt till julstrumpan!
När mörkret faller på och lamporna släcks kan det vara bra att använda dig av en reflex så du inte knäcks.
Reflexer kan man aldrig ha för många! Och bra att byta inför säsongen så man vet att den fungerar bra och att man syns för sina medmänniskor.
Det är något speciellt med många svenskar. Ju mörkare dagarna blir desto mörkare klär de sig. Och trots mörket som råder i vintertid tycks de tycka om att vara ute och gå. Rasta vovven eller ta sig till arbetet för att efter arbetsdagen ta en motionspromenad innan läggdags. Klädda i mörkgrått, svart eller marinblått.

Tror nog det är fler än jag som stör mig på detta folk som liksom försvinner in I mörkret. Inte en gång, utan flera har jag upptäckt dem ett par meter framför mig när jag cyklar till och från mitt arbete. Och ja, jag har hjälm och lyse både fram och bak på min hoj. Ändå ska jag behöva sätta hjärtat i halsgropen var gång jag hastigt får väja undan I sista sekunden.

Så därför; ge varandra reflexbrickor denna jul. En billig men välmenande julklapp som kan rädda liv. Både på den som bär den och dem som möter de annars mullvadsmörka farorna.

Ja visst, det finns reflexband och reflexvästar också. Valet är fritt.
En klok present, för någon när och kär som lyser upp i mörkret. Finns många varianter att välja på, både prisklasser och utformning så det går att göra det till en personlig gåva. Omtanke som syns!
Ett måste i den mörka och kalla vintern för såväl stora som små. Glimmis reflexer har många olika motiv, b.la. Mumintrollet, ängel och dinosaurie. Även bra grej att ha i en adventskalender.
Absolut ett måste i dessa höst- och vintertider
Att ge bort en reflex e ett sätt att visa att man brye sig om den personen, genom att vilja denne syns i mörkret!
Perfekt present. Kommer i så många olika utföranden att den passar allas smaker. Nu i mörkret är det en kärleksfull present till någon man bryr sig om.
När man vill ge något som kan rädda ett liv. Och lyser upp i mörkret. Den passar alla åldrar, för varianter är många.
Det finns många roliga och gulliga varianter som inte kostar mer än några tior. En perfekt present under vinterhalvåret när du vill ge bort "nåt litet", till exempel om du gör en egen adventskalender med små presenter varje dag.

Har du barn som gillar att pyssla kan du köpa hem klistriga reflexband och låta dem göra egna reflexer att ge bort till mor och farföräldrar i julklapp.

Gillar du att sticka finns det garner med invända reflextrådar så att du kan sticka väntar och mössor som syns i mörkret.