Stormkök

Produkttyp

Stormkök som present

En julklapp i tiden! Så 2020ish!

Ta dig ut i skogen med pick och pack och laga till picknickkäket på stormkök!
Nostalgi för vissa... nytänk för andra...

Stormkök som present

Jag förstår verkligen att stormkök blev årets julklapp! Det har aldrig varit så enkelt att göra en mysig utflykt med någon du tycker om. Alla klarar av att använda ett stormkök och du kan laga i princip vilken maträtt som helst. Låg vikt, kompakt och lätt att rengöra. Perfekt för friluftslivet, vandringen eller bara en promenad runt knuten!

Stormkök som present

Årets julklapp2020 och visst känns det som ett rätt val. Nu tycker ju inte alla att man behöver ett sådant här men jag tycker att det är en bra sak att ha om nöden kräver. Även i stan kan man ju bli sittande under timslånga strömavbrott. men det är ju inte bara när nöden kräver. Det är även mysigt att kunna ta med på utflykter man gör med sina nära och kära.

Stormkök som present

I år känns stormkök speciellt rätt när man vill umgås ute och vill kunna njuta av varm choklad vid ett vindskydd och sitta och filosofera och fånga dagen.

Stormkök som present

Årets julklapp är så rätt i tiden, när fler människor än någonsin ger sig ut på utflykt i skog och mark.
Det ger möjlighet att få varm mat efter ett par timmars utevistelse, trots sitt lilla format och lätta konstruktion.
Enkelt att montera och det finns gott om recept som passar sig väl till matlagning på stormkök.

Och om du sitter hemma och strömmen går, kan du med ett stormkök ändå ha möjlighet att koka en kopp kaffe eller te.. :)

Stormkök som present

Helt klart en julklapp som är värd sina pengar, ut i skogen, vandra och laga mat på ditt medhavda kök! Upptäck alla de möjligheter som finns med enkla medel och beundra och fascineras av naturen runt kröken.

Stormkök som present

Perfekt för utflykter och att ha i beredskap om strömmen skulle försvinna! Vi har använt vårt flera gånger under sommaren både till att laga mat och till att koka lingonsylt på nyplockade lingon till kolbullarna.

Stormkök som present

2020 är verkligen stormköket år. Aldrig någonsin har så många människor befunnit sig i vår natur. Stormköket är perfekt när man har med sig mat på t.ex. sin vandring.

Stormkök som present

En sådan önskar vi oss i julklapp! Det är en jättebra present nu i dessa tider då vi inte kan träffas mycket inomhus. Då passar det bra att träffas utomhus, att vandra elle ta en promenad eller bara sitta i skogen och andas frisk luft. vad passar bättre en att äta ute! Allt smakar så mycket bättre! Plötsligt får uttrycket äta ute ett annat innebörd eller vad det det som var det rätta från början!

Stormkök som present

Vilken bra julklapp i år, när vi ska umgås på avstånd, varför inte packa ryggsäcken och träffas ute värma maten på stormkök och äta tillsammans. Stekt pannkaka smakar väldigt gott när man äter ute.