Presentkorg

Produkttyp
Alltid uppskattat och man kan skräddarsy den efter önskemål och smak. Passar även den som är kräsen och som ”har allt”.
En presentkorg kan en göra personlig beroende på vem en ska ge den till. Du kan stoppa i godsaker som ost och kex till någon. Till en annan kan det bli ett hemmaspa. Det är det som är så bra Passar alla, men personligt!
Alltid lika uppskattad speciellt om man sätter ihop den själv och ger bort saker man vet att personen tycker om.
Uppskattat presenttips. En presentkorg kan skräddarsys för att på bästa sätt passa för mottagaren!!!
Till alla som inte kan gå ut och handla själv i denna tid, så är det perfekt med god mat och dryck. Något dom inte kan själb6fixa men ändå njuta av.
Det här är det bästa att ge till någon som man inte vet vad man ska ge för något. Då kan man plocka i lite smått och gott och vara säker på att det kommer garanterat finnas någonting som personen kommer att gilla och uppskatta
En bra present som kan varieras i oändlighet för att passa precis till vem som helst. Julklapp, tack- eller gå bort-present.
Vi vet alla hur svårt det kan vara att köpa present till någon som har allt! Då passar en korg med godsaker i perfekt! Jag älskar att ge bort sådana korgar och ofta kör jag tema.Senast vad det hallon som tema och det uppskattades mycket!
Älskar att ge bort presentkorgar med ätbara saker av olika slag. Perfekt att ge till den som redan har allt.
En presentkorg är ju den ultimata gåvan! Både att ge och få. Passar alla. Både svärföräldrar, vänner eller personal på barnens förskola. Anpassa den efter vad personen tycker om. Eller behöver men inte vill köpa själv. Eller varför inte anpassa den efter jul? Som nu! I år får förskolepersonalen en korg med jultema: godis, snacks, dryck och någon inredningsdetalj i rött.
En presentkorg är den perfekta gåvan enligt mig! Det är minst lika roligt att ge den som att få. Jag har exempelvis gett en ölkorg innehållande olika sorters öl, ölkorv och annat snacks. En spakorg innehållande ansikts- och hårmask, body lotion, snacks och en kod till hyrfilm. Det behöver nödvändigtvis inte vara ett ”tema” på innehållet i korgen. Varför inte bara plocka ihop någons personliga favoriter? Uppskattas alltid!
När man är osäker på vad man ska ge bort i present, tycker jag att något ätbart är ett säkert kort. Så länge man satsar på något som man vet att personen gillar eller satsar på säkra kort som godis, oljor, kryddor, vin etc, så går det alltid åt. Man behöver inte tänka på om det är något som personen redan har, eller om den skulle få något liknande från någon annan. Ätbara presenter går alltid åt och är dessutom både enkelt att göra personligt beroende på vad man väljer att stoppa i. Det är också väldigt skönt att få presenter som inte bara blir "ännu en pryl man inte använder".
En presentkorg är det bästa man kan få och ge. Den är så lätt att göra personlig. Jag brukar utgå från personens intresse. Min kompis som gillar hockey och öl fick tex lite olika ölsorter en autograf av sin favoritspelare, hockeysmurf, upp låsbart ölkyl mm. En Annan kompis fick filmen stolthet och fördom BBC versionen som är 6 Tim en ansiktsmask att använda under tiden, fotmask och varma sockar, lite snacks, värmeljus, ljuslykta mm
En presentkorg med blandat innehåll är en superbra julklapp! Kan lätt göras både personlig och lyxig 👍🎁
Vad annat än en presentkorg går att göra 100% personligt? Vet man inte vad man ska ge bort i julklapp, så är en presentkorg det bästa tipset! Fyll med massa gott, bra-att-ha-saker och en och annan bok så är du nästan i hamn. Det går att variera i oändlighet.
Dessutom tycker jag det är väldigt trevligt att själv få presentkorgar 😃
En korg full med läckerheter av någon sort är en perfekt gåva och något jag själv blir jätteglad över. Kan varieras i det oändliga , helt efter givaren tycke eller personen som ska få den! Delikateskorg, godiskorg, julmatskorg, hembakat, ja bara fantasin sätter gränserna!
Aldrig fel med presentkorg med godsaker särskilt detta året när vi inte ska träffas och umgås, men väl lämna en härlig korg utanför ytterdörren till någon som är kanske i riskgrupp.
En presentkorg är alltid skoj o överraskande att få. Som ett kinderägg många överraskningar i en korg. Korgen kan vara blandat med hemlagade godsaker o köpta. ALLTID uppskattad present när många har så mycket saker nuförtiden🍑🍒🍎🍉🍓🍇
En gottekorg är aldrig fel att få! Lätt att fylla med det som den som ska få den älskar! Öl, bubbel, chips, choklad, Ölkorv, charkuterier, ostar, you name it!
Ge bort receptet på ditt favoritbröd eller bakverk, tillsammans med ingredienserna.

Ta en stor glasburk och häll i alla torra ingredienser en i taget, det blir väldigt snyggt!
En presentkorg är en gåva som kan passa alla, beroende på vad man väljer att fylla den med kan den ges till alla olika åldrar och personligheter.
Att dessutom få komponera ihop en present som är estetiskt vacker är väldigt roligt, och uppskattas av de flesta mottagare.
En korg eller hink med lite av varje tycker jag är en perfekt present för den som redan har allt och inte behöver fler prylar. Någon god olivolja, lite knäckebröd, marmelad, nötter, frukt och godis med mera. Sånt som gåvomottagaren inte unnar sig själv att köpa tänker jag är trevligt.
Hur kul och gott är inte en presentkorg att få. Man ger bort både en sak och en upplevelse kan inte bli bättre.
Mitt julklappstips är att ge bort en presentkort full med godsaker nu när man inte kan träffas.

Kanske du köper en till dig själv också kan ni sitta och äta, njuta och samtala över Facetime/Skype?
Mitt julklappstips är enkelt o väldigt mysigt. En fin korg till att börja med. I den korgen lägger man en filt, lite mörk choklad, en vacker mugg, ant snabbkaffe eller chokladpulver o en tjock bra bok. Perfekt till långa mörka kvällar i tider som dessa.
Perfekt present som passar de flesta och som man kan anpassa i det oändliga. Fyll korgen med choklad, vin, te, mjuka tofflor, en passande tidning eller bok, ett presentkort eller vad som kan passa!
Present som passar alla med oändliga variationer. Brukar på sommartid byta ut korgen emot en kylväska som jag fyller med diverse drycker, godsaker, picknikfilt och självklart en strandbok.
Jag älskar att både ge och få presentkorgar, en perfekt present som passar alla tillfällen och bara fantasin sätter gränser!
Alla älskar presentkorgar. Särskilt om du gjort innehållet själv. Det väcker extra omtanke och glädje hos mottagaren. Även om du inte gjort den själv så känns det alltid så otroligt lyxigt att vara mottagaren av en presentkorg. Man vill bara dyka ner i den så fort man får den och titta vad som finns i.
Köp en korg på en loppis eller secondhand och påbörja en fantastisk present som har inneburit att du verkligen det viktigaste vi har ida på din gåva - din tid.
Dessa jul tips är extremt bra. Jag får först en bra bild på vad jag kan ge. Men även hittar jag saker som jag skulle vilja ha.
Perfekt present som passar alla, något som alla behöver oavsett ålder! Rolig att både ge och få. Mycket bättre med en presentkort än en pryl.
Det bästa att ge til den som "redan har allt". Innehållet kan anpassas efter mottagarens intresse; lyxiga spa-produkter, bara choklad och annat gotte, eller kanske en korg med lyxig julmat?
Till den som redan har allt är det perfekt att plocka ihop lite smått och gott. Om man vill kan detta kombineras med ett egetkomponerat presentkort på något ni kan göra tillsammans. Om ni t.e.x. ska göra en utflykt till något café kan småkakor, kaffe och en fin mugg finnas i korgen. Om ni istället ska ut och vandra kan termos, karta och något picknicktillbehör passa bra. Utgå ifrån vad ni tycker om att göra tillsammans så blir det här en personlig gåva, som också kan ge fina minnen.
En korg som man fyller med lite gott och blandat är en bra present. Du kan stoppa: te, bok, choklad, mugg, servetter, ost och kex mm i korgen. Utformad efter den som är mottagare. Blir garanterat uppskattat