Fyll-i-bok

Produkttyp

Fyll-i-bok som present

Fantastisk present, i princip så personligt som det kan bli utan att man faktiskt gjort den själv. Jag fick en för ett par år sen av en vän, och det är en högst uppskattad ägodel fortfarande. Man kan bestämma själv på vilken nivå man vill lägga det, antingen ytligt eller väldigt intimt.

Fyll-i-bok som present

Perfekt present till personer som har allt. Det finns fina fyll-i böcker till föräldrar där man får möjlighet att lära sig mer om hur det var när de växte upp. Skapar fina minnen

Fyll-i-bok som present

En perfekt present/julklapp till dina föräldrar som ju brukar ha allt ;-). Finns många olika sådana här böcker men en som passar just till äldre personer är Stefan Ekbergs fyll-i-bok ”Vi två”. Där det fylls i från när man träffades och framåt.
Dina föräldrar får lite sysselsättning och samtidigt återuppleva gamla minnen, kan nog bli en trevlig stund för dom.
Sen kommer du få en intressant läsning också när du sen får tillfälle att läsa boken. Men finns flera typer av sådana här böcker så bara kolla utbudet och se vilken som passar bäst!

Fyll-i-bok som present

En väldigt uppskattad present av de flesta upplever jag. I denna tid av konsumtion när de flesta av oss kan köpa det vi vill ha även när det inte är jul får personliga klappar större värde.

Fyll-i-bok som present

När jag var mindre fick jag en sådan. Jag blev väldigt glad! Direkt började jag fylla på den med mini-berättelser och mycket korta noveller och illustrationer. Har sedan dess efterfrågat många av dessa böcker, och jag tror nog jag fyllde i så många att jag hade en hel hög med egna berättelser. Jag vet dock inte vart de är nu :(

Denna present är perfekt att ge till de kreativa själar som älskar att rita och skriva!

Fyll-i-bok som present

Har köpt en fyll-i bok med recept att fylla i till min syster som både älskar att laga mat och att baka. Perfekt för henne att spara alla sina recept i!

Fyll-i-bok som present

En perfekt present till den som tycker om att skriva. Det finns möjlighet dokumentera sitt liv och sina tankar utifrån behov. Antingen en bok om "När jag var barn" eller "när vi träffades" för att spara till kommande barnbarn. Det finns fyller-i- böcker som hjälper en att fokusera på enskilda bitar i livet. Mående, framgång, lycka, vikt, träning.. Så bra när man hittar rätt!

Fyll-i-bok som present

En sådan här bok kan bli precis så personlig som du vill ha den. Ett minne för livet att ge bort speciellt om du fyllt i den åt mottagaren som en bok till din älskade partner, till ditt barn eller till din mamma.
Varför inte förgylla julen för någon och fyll i en bok att ge bort med det bästa om mottagaren.

Fyll-i-bok som present

Att öppna en helt oskriven anteckningsbok är ren lycka!
Ingen annan än du kan bestämma vad den ska innehålla, du kan fylla sidorna med minnen, ordspråk, bilder, teckningar eller använda den som kalender eller dagbok.
Även om det finns förtryckta frågor, uppmaningar eller fält och rutor att fylla i är det fortfarande bara du som kan bestämma vad det ska stå.
En underbar present till någon som älskar ord och att uttrycka sig i skrift!

Fyll-i-bok som present

Tycker alltid att dessa fylla-i-böcker är fantastiska presenter och julklappar för att ge bort till någon man tycker om!

Fyll-i-bok som present

Detta är en klapp som alltid är kul att få, beroende på vem man är som person förstås. En bok med tomma sidor kommer alltid till användning, antingen inom utbildning och jobb eller inom allmänna syften. En bok kan ha olika syften. Skriva ned tankar och funderingar, göra listor av olika slag, skapa recept, börja en ny sak på varje nytt tomt blad. Den senaste ”fyll-i-bok” som jag fick har blivit en bok där jag skriver ned tre saker jag är tacksam för varje dag. På sådant sätt fylls ens atmosfär med mer lycka och harmoni. Innan man ger bort denna klapp kan man själv skriva på eller i boken vad syftet är om sådant redan är bestämt.

Fyll-i-bok som present

Det här är en bra present för den som vill ge något som mottagaren kan göra till sitt eget. Dessa böcker finns i många olika varianter och man kan fylla i dom exakt som man vill. En gåva som blir väldigt personlig och kul att spara.