Spikmatta

Produkttyp

Spikmatta som present

Underbar present fortfarande. Krävs dock lite ihållande att använda den man behöver testa minst ett tio tal gånger för att få en positiv effekt. perfekt vid trött rygg efter trädgårdsarbete.

Spikmatta som present

Kanske en rolig grej att ge bort, men de flesta som har fått såna här i present (inkl jag) använder den två gånger och sen samlar den damm längst in i garderoben.

Spikmatta som present

Spikmattan använder jag varje kväll innan jag ska sova. Hjälper mig att slappna av samt tar bort stelhet i rygg o nacke. R man huvudvärk är det jätteskönt att använda denna. Rekommenderas verkligen till de som har svårt att sova eller komma till ro.

Spikmatta som present

Spikmatta är helt klart en av mina favoritsaker hemma!
Jag använder den för smärtlindring (funkar utmärkt vid mensvärk - tips!), och för avslappning när jag behöver komma ned i varv.

Spikmatta som present

Jag använder mycket min spikmatta pga trötta och ömma ryggmuskler, spikarna får musklerna att slappna av. Även om det gör lite ont i början så vänjer man sig väldigt fort och det har hänt ett flertal gånger att jag har somnat på min.

Spikmatta som present

Perfekt julklapp även 11 år efter att den blev årets julklapp. Jag använder min ofta i kombination med massage för att lindra ömma muskler

Spikmatta som present

Spikmatta är en fantastisk julklapp att få! Jag vann min spikmatta i julklappsleken för några år sen och använder den flera gånger i veckan. Man känner sig som en ny människa efter att ha legat på spikmattan i 30 minuter 😍 Tips på rim om du ska ge bort en spikmatta :
Om du lite ont vill känna då ska du prova denna efteråt känns det skönare och livet känns grönare.

Spikmatta som present

Bra för kropp och knopp! Jag använder min spikmatta regelbundet. Kroppens tyngd mot piggarna gör att kroppen frigör egna smärtstillande och lugnande ämnen. Spikmattor används för behandling av spänningshuvudvärk, stress, stelhet, sömnlöshet, trötthet och muskelspänningar. Jag känner att den hjälper mig hur mycket som helst i vardagen!

Spikmatta som present

Utan denna hade jag ej fixat vissa kvällar och nätter.
Brukar oftast somna efter ett tag och jag lyckas slappna av och smärtan försvinner med.

Spikmatta som present

Jättebra älskar min. Super bra till någon som kanske tränar mycket eller har ett stilla sittande jibb

Spikmatta som present

Skön och avslappnande för ömma muskler och man kommer ner i varv, så man nästan somnar.älskar den, så skön.

Spikmatta som present

Har spikmatta sen länge sedan. Hjälper min onda rygg och jag blir mer avslappnad. Jättebra julklapp till nån som är spänd.