Gå på bio

Aktivitet

Biobesök som present

Skulle säga att detta är den perfekta presenten till typ alla! Brett utbud som ständigt förändras, känns lyxigt och lägg gärna till lite extra på presentkortet så det räcker till snacks!

Biobesök som present

Ett presentkort på valfri biograf är både en fin present och ett utmärkt sätt att stötta biografernas verksamheter nu när man inte kan vara på plats!

Biobesök som present

Biobiljett är någonting jag riktigt uppskattar att få i present. Det ger inte bara möjligheten att se en film utan även komma hemifrån ett tag och dela upplevelsen med någon. Vad kan vara bättre än det?
Jag har även genom åren gett bort en hel del biobiljetter vilket varit uppskattat.

Biobesök som present

Film ska ses på bio! Och med ett presentkort som räcker för två vill alla på bio gå! Räcker också till nåt gott att smaka så kommer du säkert flera gånger tillbaka.

Biobesök som present

Det är alltid trevligt med bio, dessutom är biograferna rymliga, sittplatserna sköna och biodukarna stora och tydliga.

Biobesök som present

Underbart att få sätta sig i en skön biostol och titta på en bra film, att få fly verkligheten för ett par timmar!

Biobesök som present

Ett par biobiljetter är alltid uppskattat av filmälskare. Film är som sagt bäst på bio. Den kan användas när mottagaren vill och fyller inte på med oönskade saker som hamnar i någon låda

Biobesök som present

Ett biobesök i denna tråkiga och dystra tid är en perfekt julklapp. Ta med dig nån du tycker om, köp godis, en dricka och popcorn och se på en spännande film

Biobesök som present

Presentkort på Bio är en present som är självklar för filmälskaren. Det passar alla årstider, du kan gå själv eller med en vän. En perfekt stund för avkoppling i biomörkret.

Biobesök som present

Presentkort på bio är den perfekta presenten till ungdomar som inte annars har råd med bio och snacks med kompisar. Presentkort för 2 är extra bra så kan dom bjuda med någon

Biobesök som present

Att i ett par timmar få drömma sig bort till en annan värld,
det kan vara spänning, romantik
eller flärd,
de timmarna kan gå väldigt fort,
här har du ett presentkort!

Biobesök som present

Framförallt om detta ges med tanken att kunna gå tillsammans, tex hela familjen i mellandagarna, så har det varit lyckat hos oss!

Biobesök som present

Supebra present, men det finns bättre val! Men sedan kan det skilja sig mellan person till person vad man gillar mest. För mig är böcker och annat pyssel gåvor som jag tycker mer om. Däremot blir jag ändå väldigt glad av biobesök som present, speciellt om det finns en superbra film på bio som jag längtar efter att se.

Men jag skulle inte rekommendera att ge denna present i år med denna pandemi. Man vill ju undvika att vara ute. Helst ett Netflix-presentkort eller liknande om man vill ge present åt någon som älskar film

Biobesök som present

Tänk vad mysigt att få gå på bio och se en härlig film. Man får själv välja vad man vill se och kanske lite snacks till?

Biobesök som present

Det är väl självklart att den bästa filmupplevelsen finns att hämta i biosalongen! Med tanke på att biograferna har behövt stänga igen pga rådande pandemi lär det också säkerligen komma mängder med spännande filmer nästa år. Så stötta era lokala biografer i dessa hårda tider och ge bort biopresentkort!

Biobesök som present

Årets biopremiärer har skjutits upp till nästa år. Då lär bioduken svämma över av bra filmer och biobesöken lär vara många. Ett biobesök med en vän och en bra film- vad mer kan man begära?!

Biobesök som present

En sådan bra och mysig present som jag tror alla älskar att få, en bokupplevelse med den man älskar en kväll tillsmmans att minnas och njuta av. Så fint💙

Biobesök som present

En bioupplevelse är en perfekt present till den som
har allt , eller inte önskar sig något .
Har gett till mina barnbarn i present .
Då kan de själv välja när de vill utnyttja detta. Och följa med själv på bio och få lite egentid med barnet , är mysigt .

Biobesök som present

Filmupplevelsen blir ju knappast bättre än den man får på bio?
Perfekt att ge som gåva till den som unnar sig en upplevelse för sällan. Eller till den som inte har önskat sig något speciellt och redan har det mesta. Eller till den du inte har träffat på länge som du vill dela filmupplevelsen med.
Glöm inte att lägga till en popcornmeny i din gåva. För vad är ett biobesök utan popcorn?

Biobesök som present

Perfekt att ge till någon som man tycker om, kanske även som en sista minuten klapp ifall man inte haft tid att köpa något annat. Perfekt att man kan beställa det online nu också i dessa tider ❄️❄️

Biobesök som present

En perfekt gåva som passar för alla åldrar. En kväll på bio är en prisvärd lyx som ger skön avkoppling och (kanske) stimulans för tankarna. Dessutom är det ett bra sätt att stödja svensk filmindustri i en svår tid. Visst vill vi gärna ha den kvar?

Biobesök som present

Perfekt för den där svågern du inte vet vad du ska ge. Eller kusinen som du alltid får en julklapp av och i r måste ge något. Vem tycker inte om att gå på bio?! Och det är inte ofta man kostar på sig det själv med alla steamningstjänster som finna idag. Lägg till en popcornmeny och det blir en perfekt present till de som du inte vet vad de ska få!