Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson

Bok av Johanna Kajson
Johanna Kajson är Sveriges mest kände bröllopskoordinator. Hon har arrangerat mängder av kändisars och influensers bröllop, bland annat Isabella Löwengrips och Kenza Zouitens. I denna bok ger hon tips på hur man kan skapa ett personligt drömbröllop oavsett budget. Denna guide innehåller praktiska tips i sju steg från idé till den stora dagen.
Johanna Kajson är förmodligen den mest välkända bröllopskoordinatorn i Sverige efter att ha arrangerat många offentliga bröllop. Många drömmer om att arrangera ett storslaget bröllop, men ibland räcker inte budgeten till. I denna guide delar författaren med sig av sina bästa tips och erfarenheter för att skapa ett personligt bröllop som inte behöver kosta skjortan. Den innehåller smarta checklistor för att se till att du inte missar något i planeringen. Här finns även många bilder och härlig inspiration.

Jag tycker att denna bok var riktigt bra och hjälpsam. Det behövs knappast en bröllopskoordinator när man kan hitta alla tips i denna bok. Den förenklar och strukturerar bröllopsplanerandet. Den är lärorik och vägledande på ett unikt sätt. Det finns mängder av information online med tips om bröllopsplanering, men jag tycker att denna bok är mycket bättre. Den är mycket tydlig och praktiskt. Jag gillar framför allt att tipsen går att använda oavsett budget.