Mellan raderna - en podcast om läsning

Podcast med Peppe Öhman och Karin Jihde
Mellan raderna med Jihde och Öhman är en podcast om läsning och lyssning, om viktiga och oviktiga böcker - och de du önskar du hade läst. Journalisten Peppe Öhman och pr-kvinnan Karin Jihde serverar dig ett nytt avsnitt varje vecka. Mejl: mellanradernapodden@gmail.com Instagram: @mellanradernapodden Twitter: @karinpeppe Producerad av Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod
Podden bör vara tillgänglig där du lyssnar på podcasts.
En favoritpodd när det kommer till böcker och läsning. Alltid intressanta och meningsfulla samtal mellan Jhide och Öhman
Min absoluta favoritpodd när det kommer till podcasts om böcker. Jihde och Öhman pratar om både böcker jag läst och tyckt om men även vissa jag aldrig hört talas om. Gillar att de har ett finger på pulsen i bokvärlden och pratar om populära och omtalade böcker i både Sverige och USA.
Fantastisk podcast med många bra boktips, smarta analyser och omvärldsspaningar. Peppe Öhman som bor i LA och Karin Jihde i Stockholm pratar om böcker de läst eller vill läsa och blandar alla möjliga genrer och stilar.
En podd om läsning.

Det är som att tjuvlyssna på två gamla vänner som pratar om det mesta som är relaterat till böcker. Vad de läser och hur de tänker och känner.

Jag gillar att de pratar dagsaktuellt och ofta jämför hur böcker mottas i USA (där Peppe bor) och i Sverige.