Usch vad det luktar!

Poo! Is that you?
Bok av Clare Helen Welsh
Lemuren Lenny är på semester i Sydamerika. Plötsligt känner han en obehaglig lukt. Kan det vara tusenfotingen på trädstammen bredvid honom som har bajsat? Men nej, det är det inte. Lemuren fortsätter genom djungeln för att hitta källan till den otäcka lukten och frågar sengångaren, myrsloken, skunken och de andra djuren han träffar på: Vem har bajsat? Men ingen är skyldig. Till slut hjälper de andra djuren Lenny att lösa mysteriet: Stanken kommer från honom själv! Usch vad det luktar! Vem har bajsat? är en underfundig och humoristisk berättelse med färggranna och fina illustrationer. I slutet finns också korta faktatexter om olika djur som stinker. Visste du till exempel att människor är ett av de djur som stinker allra mest?
WOW! Vilken härlig bok! Tänk att leta bajsdoft kan vara Så underhållande; men det kan det med Lenny Lemur i huvudrollen.

Vi får träffa den enligt min mening coola Lenny Lemur som är på semester i Sydamerika. Livet enligt Lenny är att efter maten ta en lång tupplur i solen men det är något som stör honom… En VÄLDIGT obehaglig doft… Det är någon som har bajsat; frågan är vem som är den skyldige? Nu börjat jakten på den som luktar så att Lenny kan få sin efterlängtade vila…

En mysig och underhållande bok som bjuder på leende efter leende!