Upptäck världens underverk

Lonely Planet's wonders of the world
Bok av Lonely Planet
Loney Planet samlar några av sina främsta skribenter som får dela med sig av 101 storslagna sevärdheter runt om i världen. Här listas kända sevärdheter som Taj Mahal och Kinesiska muren tillsammans med unika museum och imponerande naturupplevelser. Boken innehåller praktiska tips om hur man tar sig till de olika platserna samt hotell och restauranger i närheten.
Denna inspirerande bok är ett bevis på hur fantastisk världen vi lever i är. Några av Lonely Planets skribenter har sammanställt en lista med 101 olika sevärdheter som är något utöver det vanliga. Boken titel ska dock inte förväxlas med världens sju underverk som är en annan lista. Några av världens nya sju underverk, bland annat den Kinesiska muren, finns dock även med här. Kända platser som Taj Mahal och Angkor Wat blandas med storslagna naturupplevelser och imponerade vattenfall.

Denna bok följer samma struktur och upplägg som övriga guideböcker från Lonely planet. Här finns det informativa beskrivningar om sevärdheten såväl som tips på boende och restauranger utifrån budget. Självklart finns det även detaljerad information om hur du tar dig till och från underverket. Denna bok passar perfekt för dig som älskar att resa. Med denna bok får du en rejäl dos inspiration inför nästa resa!