Bada

Aktivitet
Alltså inget går upp emot ett bad och man ångrar ALDRIG ett bad. Njut av en simtur i sjön påsommaren eller ett uppfriskande vinterbad där kylan nyper i tårna men du kommer med i varv. Mer bad åt folket!
Det är underbart härligt att bada. Svalka sig en skön sommardag. När jag var liten o mamma ropade att jag skulle komma upp ville jag aldrig gå upp så skönt tyckte jag det var.
Vinterbad! Oavsett om isvaksbad eller bara ett dopp i kallt öppet vatten. Trodde aldrig det skulle vara något för en badkruka som jag, men vad fel jag hade. Våga testa!
Att bada är underskattat älskar mitt badkar det är något som ger mig avslappning och värme i den kalla vintern. Sen på sommaren är det underbart med sjö och havsbad! På julafton tog vi ett dopp i den frusna sjön nydala och även det gav en härlig känsla trotts att man tappade känsel i fötter🥶
Från att ha varit en riktig badkruka så kan jag numera inte göra annat än att hylla badandet. Jag bor vid Vättern som är en väldig kall sjö, o jag älskar att bada!! Jag badar året runt, o kan säga att vinterbad är bland det häftigaste som finns. En känsla som måste upplevas!
Älskar att bada! Att bada i hav med en lång och fin sandstrand är bland det bästa som finns efter en het sommardag.
Att bada är härligt! På sommaren för att svalka sig och på vintern för att det ger en cool energiboost!