Pokémon Go

Aktivitet
Detta är ett spel för alla åldrar. Man får uppdrag, man byter paket och pokemon med sina vänner.
Tillsammans träffas man för att tex slå ner ett gym.
Man får belöningar på olika vis.
Det finns 50 level att nå.
Jag har spelat Pokémon go av och till sedan det lanserades, och jag tycker väldigt mycket om det! Det passar väldigt bra in i vardagen eftersom man kan spela hur mycket eller lite man vill, och ta en lus i perioder och komma tillbaka utan problem
Gå ut och gå, rolig spel som man kan spela typ världen runt. Man kan skicka små premier till vänner och bäst av allt då glömmer man Corona-eländet och vilar huvudet.
Underbart spel som bidrar till motion, rörelse och gemenskap. Saknar du ett diskussionsämne, finns det alltid Pokemon go att diskutera . Är ett bra spel, då du kan göra både korta och längre uppehålls perioder utan att du missar alldeles för mycket. Du bestämmer själv hur mycket tid och energi du vill lägga ner på spelet. Dock är det svårt att sluta spela, när du väl har börjat.
Jag älskar Pokémon GO och kan bli helt beroende i perioder ... Superbra för att komma ut och röra på sig mer.
Ett roligt spel för dig som vill ha motion. Rätt var det är så har du gått mycket längre än vad du trodde. Extra roligt att spela med barn.
Ett bra spel som motiverar barn och vuxna till att vara ute och röra på sig. Bra spel för hela familjen när dem vuxna vill gå ut och gå så kan barnen röra på sig också.
Ett spel man kan spela ensam, med vänner eller med familjen. Det är roligt för alla åldrar och inte bara för barnen. :)
Rolig aktivitet som ökar både utomhusvistelsen och motionen. Perfekt att göra ihop med barn för att även få dem att röra på sig mer. Men funkar även bra att göra själv som vuxen. Många promenader skulle blivit betydligt kortare eller inte blivit av alls om det inte vore för pokemon go!
Är det barnsligt att som vuxen spela Pokémon Go? Jajemen! Men inget fel med det. Gör promenaden lite roligare genom att spela! Plötsligt får promenaden ett mål när du behöver gå långt för att få tag i just den där pokémonen som du ännu inte har.