Klappa katten

Aktivitet
Att klappa en katt är bland det mest avkopplande som finns. Det reducerar stress och oro och förgyller vardagen.
Det finns inget som lindrar stress lika effektivt som att klappa en katt och lyssna på spinnandet. Som ensamboende ger det sällskap och närhet i vardagen. Bra för välmåendet och väldigt mysigt.
En katt låter sig klappas när den vill, i alla fall min. Ju äldre hon blir desto keligare blir hon. Så glad varje gång hon hoppar upp i knät och så får man klappa tills hon säger stopp. Tydligt kroppspråk. I sängen ligger hon gärna, värmer mina fötter eller ligger på min mage. Ska vara bra mot reumatism, passar mig ypperligt.
Har 2 katter och att klappa Mymlan och knyttet ger både mig och dem glädje särskilt i dessa hemmasittartider så är det bra med något lättillgängligt trevligt🥰
Har personligen 4 katter och har minst en katt i knät varje dag. Att klappa dessa kurrande gosande pälsbollar är det mest avstressande som finns. Känner de att du är oroad kommer de direkt och vill trösta sin människa.
Det här är en Fantastisk aktivitet!

När man klappar katter (även andra djur) så blir man väldigt lugn och avslappnad. Är du stressad någon gång så klappa en katt!
När kroppen värker av den kroniska smärtan jag lever med då är en mjukt spinnande katt som ligger tätt intill en lindrig. Att stryka mjukt över varm päls skänker ro i själen och man orkar lite till.
Det finns inget bättre än att klappa katten efter en lång och slitsam arbetsdag. De finns alltid där för en. :)
Finns det något mer avslappnande än att ha en katt i knät som spinner som en liten motor så fort man klappar den lite?

Stressbefriande, mysigt, kärleksfullt och bara helt underbart!
Har 2 fantastiska katter som förgyller familjens tillvaro och nu när det är mycket arbete hemifrån så är det mindre ensamt att spendera hela dagen i huset ensam. Det finns någon att prata med och klappa. När kvällen sen kommer och de finns bredvid en i soffan när man ser på film eller en tvserie så är det otroligt rogivande med deras spinnande eller små snarkningar.
Att krypa upp i soffan med en spinnande katt i knät är helt obeskrivbart. Det inget lugn och man utsöndrar lugn och ro hormoner. Hur stressar eller ledsen man än är när man börjar klappa så kommer man må bättre.
Katter är fantastiska när man lär känna dem!
Jag har två helt underbara katter som älskar kel och mys, och det finns ju inget bättre än att klappa sina katter! Katter kan vara hur mysiga som helst, bara man kelar på deras villkor. Så om du inte vet vad du ska hitta på - klappa din/dina katter!
Vi har två katter. Den ena av de lägger sig gärna uppe på min bröstkorg. Då klappar jag henne och kliar henne under hakan. Det får oss båda lugna er oss ro.
Avkopplande att få känna fluffiga pälsen. 🥰 oxytocinfrisättning och man blir lugnare av att ha katt sägs de. Håller nog med om detta.
En underskattad aktivitet. Både katten och den som klappar mår bra av det. Ett lugn kommer över en när man fokuserar och verkligen känner hur mysigt det är.
Jag älskar katter och det är underbar känsla att klappa katter och gosa med dem.

Ger endorfiner och man blir lugn och avslappnad
En aktivitet som ger lugn och välbehag. Förhoppningsvis uppskattas den även av katten annars får man vara försiktig och hålla fingrarna i styr!
Ett bra sätt att få ner pulsen och stressa av är att klappa och gosa med en katt. Har man turen att den också lägger sig i knät är det en extra mys- och värmefaktor under kalla vinterkvällar.