Vänskapsband, #1

Cora

Bok av Caroline Twamley
Utåt sett har Cora allt. Om dagarna driver hon ett framgångsrikt företag och på kvällarna kommer hon hem till två underbara barn och en kärleksfull make. Men vad vännerna inte ser är hur Cora den senaste tiden gått på helspänn hemma i huset. Hon vet aldrig när maken Simons nästa utbrott ska komma. Om han ska kalla henne för vidrigheter eller göra slag i saken och kasta ut hennes hund, en gång för alla. När blev han egentligen så elak och nedlåtande? Är det hennes fel? Att komma till kontoret blir en alltmer välkommen undanflykt för Cora. Hennes kollega Filip lyckas alltid muntra upp henne, men allra mest ser hon fram emot sina möten med IT-konsulten Martin. Hon kan inte hjälpa att hon blir alldeles varm inombords när hon tänker på honom. Och ibland verkar det faktiskt som att även han känner något för henne ... Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken "Vilse på Nya Zeeland".
En nrypande känsla bok , en underbar bok. En ögonöppnande bok, man vet aldrig vad som hände bakom stängda dörrar till ett hem. Att det finns människor som lever i skräck för sina egna familje medlemmar. Nu är detta en roman men sånt här händer i verkligheten med. Men denna var så fint skrivet och man blev beroendeframkallad av den. Del 1 i serien.
Alltså jag föll för omslaget på denna och jag lovar omslaget är lika fint och vackert som bokens handling! Men den förvånade mig oxå! Hade inte räknat med den handlingen! Men förvånande då på ett bra sätt givetvis.
Vi får lära känna Cora som är egen företagare och en mycket stark kvinna som är gift med elake Simon och dom har 2 barn Sally och Jonathan och så har dom en hund med som bara är Coras hund för Simon gillar inte den hunden som heter Leo! Allt är fri och fröjd...eller?????