Bokklubben Basic Instinct: Julias bok

Bok av Desirée Coy
'Plötsligt hade han handen på min höft och strax efteråt hånglade vi vilt i en taxi på väg hem till honom'. Julia har ett rikt liv. Hon har en fartfylld karriär som hon älskar, väninnorna i BBI (Bokklubben Basic Instinct) och en fin relation med sin snart vuxna dotter. Det enda hon saknar är samvaron med en man. En relation som skänker såväl spänning som trygghet. Som både är fysiskt och mentalt stimulerande. En livskamrat helt enkelt. Inspirerad av ett par hon träffar på en fest ger Julia sig ut på nätet i hopp om att träffa sina drömmars man - eller åtminstone någon som duger för stunden, i väntan på Honom. Första delen av serien Bokklubben Basic Instinct, är skriven i sann chick-lit-manér och skildrar en mogen kvinnas krokiga väg genom nätdejting-djungeln. Serien tillhör genren erotisk romance och kan bäst beskrivas som Sex and the City för femtioåringar. Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.
Nätdejting och mysiga möten!
Jag tror vi är ganska många som gillar böcker med lite erotik i. En del gillar nog även böcker med lite mer erotik i. Men få vågar erkänna det.

Julias bok innehåller en hel del sexscener. Men där är även an story som är intressant och där jag vill veta mer om Julias dotter, vännerna och hur det är på jobbet. Jag upplever detta som mer än bara utfyllnad, det har ett värde i sig själv.

Desirée Coy lyckas få till en perfekt blandning mellan det sensuella och dirty talk, mellan vaniljsex och lite mer avancerade sexlekar. Och även Julias förvåning över sina egna reaktioner, känslor och nyupptäckt sexlust.

Så vill du ha lite mysig kvällslektyr eller tips till spännande möten ska du absolut lyssna på denna.