Lyda

Bok av Maria Brundin
Lyda är serien om två människor som befäster det mörkt erotiska hos varandra. Passion får en ny innebörd. Lusten tar med dem på en resa - både av det inre och yttre slaget. Han ser på henne genom en kikare: objektifierar, utmanar och visar nytt. Allt det hon i hemlighet har drömt om känns nu inom räckhåll. Han är van vid att ha kontroll. Kvinnan i lägenheten mittemot knockar honom. Hon är något att bita i - på många sätt.Så småningom tränger han sig in i hennes huvud. Skakar hela hennes värld, förför hennes tankar och fyller hjärnan med kinks. När han börjar sända instruktioner om en fest blir hon nyfiken och i samma stund som den första gåvan anländer vet hon att det inte längre finns någon återvändo. När hon befinner sig på festen är hon klädd på det sätt han instruerat henne och hon har aldrig någonsin njutit mer. Mannen som varit en del av hennes fantasi länge gör nu entré på allvar och hon får snart veta vad det betyder ... Maria Brundin, författare till Lydaserien, är bosatt i Sollefteå. Hon har drivit företag inom information och journalistik, där hon bland annat skrivit artiklar om sex och lust. Hon har medverkat i antologier samt givit ut diktsamlingen Blottar mitt skinn. Kandidatexamen inom Medie- och kommunikationsvetenskap samt kurser inom skrivande. Har arbetat inom branschen sedan 2001.
Vacker, sensuell och het!
Vill du följa med på en erotisk rea med lust, tillit och smärta? En resa med åtrå, passion och fantasier?

Aurora fick ett paket från en okänd man med texten "Jag känner till allt om din lust, och har sett den på nära håll. Är övertygad om att du kommer få många sköna stunder med hjälp av den här." Så börjar deras relation. Han ser på henne genom en kikare. Hon visar upp sig i fönstret mittemot.

Man skulle kunna tro att Lyda är full av snusk och grova ord, men så är det inte. Det är en lättläst och välskriven, nästan lite poetisk berättelse om att finna sin sexualitet, om att våga utforska sin inneboende passion.

Maria Brundin bygger upp en spänning och håller läsaren på halster på ett väldigt skickligt sätt. Jag gillar att man får följa både Aurora och mannen med kikaren som bor mittemot. Det ger det hela en extra dimension. Det är tre historier i samma bok och de finns som separata ljud- och e-böcker.
- Visa kortare text