En liten jävel över bron

Bok av Maria Steen
Jimmy Ek ser sig själv som en riktig karlakarl och han vet minsann vem som är husets herre. Frun Lena har vant sig vid hans utbrott och gör allt för att ingen annan ska märka dem. Men när de två väninnorna Agneta och Carina får nys om hur det ligger till tar allt en vändning. De kan minsann inte stillatigande se på hur en medsyster trycks ner - nu måste de ingripa! I "En liten jävel över bron", andra delen i Maria Steens serie "I vått och torrt", får vi åter träffa de två väninnorna Agneta och Carina som har en märklig förmåga att hamna i knepiga situationer. Men som tack vare sin starka vänskap, påhittighet och handlingskraft alltid lyckas ställa saker till rätta i slutändan. Författaren Katarina Mazetti skrev om boken: "Håll er gärna i närheten av en stadig sittmöbel när ni läser slutet. Det kan hända att ni faller omkull av skratt!"
Humoristisk och lättlyssnad!
Känner du av vårtröttheten och behöver piggas upp i det kalla och regniga vädret? Då ska du lyssna på denna.

Väninnorna Agneta och Carina har precis hämtat sig från Mats lögner och svek när nästa karlakarl gör entré. Jimmy Ek är Guds gåva till kvinnorna, om han får säga det själv alltså. Dock verkar det inte som om hans fru Lena håller med.

En liten jävel över bron är den andra delen i serien I vått och torrt. Det är en underhållande bok med ett allvarligt ämne i botten och tack vare några handlingskraftiga kvinnor blir det en härlig payback.

Maria Steen har ett härligt språk och verkar aldrig få slut på sina underbara uttryck. Och karaktärerna verkar aldrig få slut på dåraktiga infall.

Maria Lyckow läser med sådan inlevelse och är ett utmärkt komplement till en redan bra historia.
...vinresan fortsätter, till min glädje... alltså denna serie- helt fantastisk!

Humor, glädje, dårskap och helt vanlig vardag blandat utan inbördes ordning utan vett men med lite sans.

Önskar att detta blir en tv-serie 🤩

Det allra bästa är att läsa de i följd men det går bra att även börja på denna, man missar lite vin helt enkelt.