Raggningsboken

Bok av J. W. Rom
Vare sig du letar efter kärlek på klubben, festen, eller gågatan - eller till och med online eller via telefonen - är Raggningsboken din ultimata guide till flirt och dejting. Vill du bli en skicklig mästerflirtare? Vad sägs om en starkare inställning och utstrålning? Vill du kunna träffa någon såväl på krogen och stan som på Facebook eller dejtingsidor? Vill du bli bättre på att flirta via SMS och fixa en träff med den där speciella personen? I Raggningsboken hittar du lättlästa, moderna och relevanta flirt- och raggningstips, helt fria från tunga psykologiska analyser och smaklösa manipulativa metoder.
En liten bok i raggningsknepets konst, den kanske kan fungera för unga människor, men för mig den lite äldre tillförde den ingenting. Den är uppdelad i sju kapitel om hur att ragga och vad man ska tänka på när man ger sig in i raggningsdjungeln på t.ex. barer och nattklubbar, på Facebook, via sms och dejtingsidor.

Jag fick en sliskig känsla över beskrivningar av den utvalde som läckerbiten, godbiten, sockertoppen och sötbullen, men som sagt är jag ingen ungdom längre och det kanske kan spela in. Språket är ungt och kanske lite föråldrat, boken utkom 2014, men det som drog ner boken väldigt var alla dessa avstavningar. Ett misstag kan jag leva med, men detta pågick hela boken igenom... kro-ppsspråk, öp-pna, stol-thet, gr-advist, up-pfattas, raggn-ing. Känns också tveksamt med en bok som utgår från normen man och kvinna i en parrelation.