Vägen till att leda mig själv

Bok av Kristin Kaspersen
En personlig bok av Kristin Kaspersen där hon berättar om den resa hon gjort för att bli en bättre ledare i sig själv. Hon utforskar sambandet mellan tanke och kropp och hur hennes liv förändrades när hon byggde upp sin bristande självkänsla. Hon berättar hur livet kan förändras till det bättre av att leda sig själv och på så vis ta ansvar för det som händer i sitt liv.
En fantastiskt fin bok! Direkt när jag läst hennes förra bok Tacksamhet beställde jag hem denna på två röda sekunder. Kristin är så väldigt klok, visdomsfull och en glädjespridare av rang.
Jag har, så länge jag kan minnas, haft väldigt lika tankar om livet. Gått i samma tankebanor. Om inte Kristin hade skrivit denna bok, hade jag själv troligen gjort det. Eller ja, något liknande åtminstone. Det känns så ofta som att väldigt många stressar runt, oroar sig i livet och aldrig på riktigt stannar upp för att njuta. Då får jag sådan lust att ge så många tips, och det är förklaringar, erfarenheter och beskrivningar i form av dessa.
Kristin går igenom olika delar av livet på ett så bra sätt, hon delar med sig av sina egna erfarenheter och ger oss en chans att verkligen stanna upp och fundera över vissa frågor. Viktiga frågor. Om hur du mår, hur vi tar oss genom livet och hur vi kan bära oss åt för att göra resan lite mer medvetet och med ro. Ett axplock av kapitel i boken är Antaganden, Offerkofta, Personligheter och Stress smittar. Jag har flera favoriter och jag fann ett antal insikter som jag vill ta till mig, anpassa och jobba på i mitt liv. Jag älskar hennes syn, klokhet och sätt att se på livet, precis så som jag ser det. Och alltid har sett det. Det känns skönt varje gång jag finner någon som ser lika positivt på livet som jag, för det är tyvärr väldigt sällan. Jag önskar nu bara att fler ska läsa detta, ta till sig något och förhoppningsvis får det kanske just dig att hitta rätt verktyg som krävs för att skapa ett bättre liv. Ett något enklare liv. Fyllt med mer glädje, lärdomar, utveckling, nyfikenhet och positivitet.
Jag börjar, det börjar med mig, och jag tar fullt ansvar för det.

jonssonsbookworld.blogg.se